Kuna Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dzień Dobry Nic bywam na spotach, to wypadałoby w tym dziale przedstawić moje oczko w głowie. Jest ze mną od hmm maja tego roku. Szukałem długo, ale trafiła się w fajnym stanie i za fajną kasę. Oczywiście, wszystko udokumentowane. Oczywiście jest to sedan AVF (6-cio biegowy) w bardzo oryginalnym kolorze Co do wyposażenia to "golasek", dla jednych dla innych wypas. Po przesiadce z Audi 80, która nie miała nawet 1/5 tego co mam teraz jestem zadowolony. Jest wszystko co powinno być w tych czasach. Na hamowni przed zakupem wypluła bardzo dobry wynik, ale potwierdzę go na jakiejś znanej hamowni i się pochwalę . Pakiet sport i felga 17`stka, zawias sline. Na zimę oryginalne 16`stki z Audi. Pakiet chrom, choinka. Audi Concert + ileś tam głośników i subb. Lodówka w schowku. Fotele z elektrycznymi lędźwiami PLANY: - pranie środka In Progres - mycie silnika DONE - malowanie zacisków na niebiesko DONE - montaż nowego podłokietnika DONE - zakup dywaników welurowych DONE - czyszczenie chromów DONE - naprawa zamka tylnego bagażnika (nie działa na pilota) DONE - montaż czujników cofania - Montaż FIS z czujnikami DONE - naprawa schowka pasażera DONE - Montaż tempomatu In Progres - listwy sline - lotka sline - progi drzwiowe Sline lub srebrne z B7 - zaślepki do obudowy silnka DONE - wymiana postojówek i halogenów + żarówki osram lub philips - chip - zmiana felg 18 (przyszły sezon) DONE - adapter AUX DONE - obszycie kierownicy i gałki u kolegi z klubu (wycieczka do Lublina) - wymiana pakietu światło na ledy - oklejenie dachu Zaraz po zakupie wymieniony rozrząd kompletny, rolka napinacza, oleje, filtry. Wszystko w stanie bdb. Lać i jeździć do kolejnej wymiany Tak to teraz wygląda:whistling: ________________________________________________________________ 19.04.2012 rezanie FIS-u, w świetnym towarzystwie kolegów z A4 Klubu oraz montaż ramki klubowej _______________________________________________________________ 21.05.2012 - Modyfikacja modułu komfortu, teraz jest jak w mercedesie na bogato _______________________________________________________________ 22.05.2012 Przyszły oryginalne wyszywane welurowe dywaniki, więc gumowe idą na zimę :ok: _______________________________________________________________ 31.05.2012 - Adapter AUX pod zmieniarkę zamontowany - mogę słuchać ulubionej muzyki bez konieczności wożenia kilkuset płyt CD _______________________________________________________________ 06.06.2012 - Zamontowany zestaw głośnomówiący + mycie _______________________________________________________________ 13.07.2012 - Zrobienie logów statycznych i dynamicznych przez kolegę Pretor-a. Po sprawdzeniu wszystko w bdb stanie. _______________________________________________________________ 18.07.2012 - Naprawa złamanego zawiasu w schowku od pasażera (wreszcie wszystko działa jak należy łącznie z lodówką) oraz wymiana wyłamanego podłokietnika na nowy. Jak by ktoś potrzebował to mam stary z pakietem światło na sprzedaż _______________________________________________________________ 23.08.2012 - Wymiana oleju i wszystkich filtrów _______________________________________________________________ 28.10.2012 - Wymiana termostatu, płynu do chłodnic G12, filtr paliwowy i Setup Zimowy - Opony na felgach, dywaniki, płyn do spryskiwaczy. Z kolegą Popychacz _______________________________________________________________ 25.01.2013 - Awaria czujnika stopu - czyli wizyta w ASO i kupienie przy okazji pogubionych zaślepek _______________________________________________________________ 13.03.2013 - Dawno nic tutaj nie było robione ze względu na pogodę i brak czasu. Zmiana kapci na 225/40/18, Felgi na Sline polerowane na lustro, Gwint oraz Turbo BRD Na dniach jak wrócę z pruszkowa kolejne zmany _______________________________________________________________ 30.04.2013 - Wymiana oleju i filtrów od mojego ulubionego dostawcy Duras _______________________________________________________________ 02-05.05.2013 - Ramka biegów + popiółki czarne piano, zaciski smerfny niebieski, polerowanie felg, i nakładanie wosku + kompleksowe czyszczenie środka. CDN:whistling:
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Przy rezaniu manetki to tyle was tam musiało być
Kuna Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Toż to bardzo ciężka i skomplikowana czynność A co 4 audiczki to nie jedna
Fr0styyy. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A co 4 audiczki to nie jedna Fajna baza do modów
laki83 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 no w koncu sie pochwaliłeś..nie brzydka ta twoja bestia..tylko juz nie miałes gdzie fotek robić tylko u sevesa na placu?. a co do modów to moim zdaniem srednio bedzie pasować dokładka z cupry do tego zderzaka,zycze powodzenia w szukaniu spoilerka s-line na klape a czym chcesz oklejać dekory?bo mam na sprzedaj folie alu szczotkowane to moge ci kiedy na spocie ja pokazać
Kuna Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wiesz co nie chce sline przedniego, bo każdy ma. Myślałem że dokładka z Cupry na przód będzie fajnie grać i będzie się czymś różnić No masz racje foty na placu u Sevesa, jakoś nie miałem okazji innych zdjęć zrobić, można się kiedyś ugadać na jakieś fotki. Tak właśnie taką folią chce, nie zapłacę 800zł za nowe dekory, są inne wydatki dla mnie:decayed:
Majkel Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fajna Fajna!! Powodzenia w modach!
Kuna Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 Pasta polerska i rączki ---------- Post dopisany 28-10-2012 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 12-08-2012 at 20:22 ---------- Up w pierwszym poście
Kuna Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 EDIT w pierszym poście :decayed:Małymi kroczkami Dopiero na wiosnę jak się uda ruszymy z "większym rezaniem" PS Sprzedam 17-stki z oponami w świetnym stanie! Wręcz idealne
siemasz007 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Środek prawie jak u mnie. Gdzie umieściłeś adapter pod aux ? Wszystko cacy piękne, a zamek podłokietnika sprawny ? Ten uchwyt pod telefon strasznie szpeci wnętrza...
tomekhxc Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 na tych 17-tkach masz gumy letnie? ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- a no tak przeciez widac po jakiego sie pytam
Łukaszbl Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Fajny kolor, do niego idealnie pasuje ta sciema szyb. Powodzenia:wink:
Kuna Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tak zamek podłokietnika sprawny. Na wiosenny sezon zmiany ---------- Post dopisany 14-04-2013 at 20:00 ---------- Poprzedni post napisany 16-03-2013 at 21:37 ---------- Up w pierwszym poście na dniach kolejne wielkie zmiany jak wrócę z Pruszkowa
niewek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tak z ciekawości za ile wyrwałeś alusy? Polerka samodzielna ?
siemasz007 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jakie ET felgi ? Najlepszy wzór do B6, wpadnij na spota do Wodzia kiedyś
Kuna Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A nawet nie wiem Tak polerka w lustro środki w czarny połysk z brokatem
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Fajna furka ... szkoda że właściciel poryty ... :grin:
laki83 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 sam wzór felg jest fajny.polerka tez może być ale jak na mnie te czarne środki felg takie ni z d*py.lepszy efekt moim zdaniem byłby jakby były całe w jasnym kolorze..ale grunt że tobie sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi