Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie opłaca się remont bo:

Walki 3tys zł

Hydraulika i zawory 2tys zł

Pompą oleju i łańcuch i rozrząd i prowadnice łańcucha 2tys zł :)

Remontował byś?

Jakbym włożył avg to mam auto 80kg lżejsze i sobie program i mam to samo :)

Szkoda że nie pomyślaleś przed zakupem 2.5,kupić taniej i dokładać czy dać więcej i cieszyć się z jazdy?

albo dbać o to co się ma i nie cudować :evil:

Opublikowano

wszystko jest dopracowane na papierze :)

Problem będzie z klimatyzacja ale jakoś się ogarnie

Opublikowano

Witam Koledzy ;)

Jestem tu nowy. Mianowice mam problem ze swoja A4 a konkretnie chodzi mi o przewody cisnieniowe od zaworu egr mam je zle podlaczone. Czy jest mi ktos w stanie pomoc podlaczyc je poprawnie na terenie wielunia ?

Opublikowano

Witam Koledzy ;)

Jestem tu nowy. Mianowice mam problem ze swoja A4 a konkretnie chodzi mi o przewody ciśnieniowe od zaworu erg mam je zle podłączone. Czy jest mi kros w stanie pomoc podłączyć je poprawnie na terenie wielunia ?

Witamy :a4fan:

Na spota musisz przyjechać to poradzimy,dzisiaj był a następny 28.11.

Wydaje mi się że wg odpowiedniego schematu zrobisz to sam.

Opublikowano

Witam Koledzy ;)

Jestem tu nowy. Mianowice mam problem ze swoja A4 a konkretnie chodzi mi o przewody cisnieniowe od zaworu egr mam je zle podlaczone. Czy jest mi ktos w stanie pomoc podlaczyc je poprawnie na terenie wielunia ?

sprubój w/g tego schematu

ad4ae881.png

6-tka idzie do wakumpompy

e478a1e6.jpg

8- N18

10- N211

9-tka do zasobnika ciśnienia

11-ka do klapy rury ssącej

4-obudowa filtra powietrza

Opublikowano

Dzieki sprobuje sam jeżeli sie nie uda to napewno bede na spocie tylko gdzie dokladnie i ktora godzina ? ;)

Patrz wyżej na początek postu :gwizdanie:

Opublikowano

dzieki

jak coś, to pytaj sie zobaczy :good:

Opublikowano

Panowie niestety nie dalem sobie rady znalazlem na forum druga czesc rysunku dotyczaca prawej strony auta gdzie znajduja sie te 2 zawory cisnieniowe na tych schematach jeden z zaworkow ma 3 wyjscia ?? a moj ma 2 i nie mam pojecia co zrobic zostal mi jeden przewod i nie wiem gdzie go podlaczyc ??[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 20:58_________________________________________________Nikt nie ma pomysłów ??? :(

Opublikowano

Panowie niestety nie dialem sobie rady znalazłem na forum druga czescy rysunku dotycząca prawej strony auta gdzie znajdują sie te 2 zawory ciśnieniowe na tych schematach jeden z zaworków ma 3 wyjścia ?? a mój ma 2 i nie mam pojęcia co zrobić zostali mi jeden przewód i nie wiem gdzie go podleczyć ??[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 20:58_________________________________________________Nikt nie ma pomysłów ??? :(

Myślę że te schematy które zamieścił alex są jasne i wyraźne :)

Opublikowano

chodzi mi konkretnie o zawor egr N18 na schemacie ma 3 wyjscia ? a moj ma 2 i dlatego mi to nie pasuje ... i stad to moje pytanie do was ;)

Opublikowano

chodzi mi konkretnie o zawor egr N18 na schemacie ma 3 wyjscia ? a moj ma 2 i dlatego mi to nie pasuje ... i stad to moje pytanie do was ;)

ten z dwoma wyjściami to N211, N18 ma trzy wyjścia

jeszcze raz sprawdź to :naughty:

Opublikowano

masz taki układ sterowania doładowaniem jak ja w AKNie i ja tutaj fantazji nie widze :gwizdanie:

Opublikowano

Witam

Mam na imię Marcin i jeżdzę A4 B7 1,9 Tdi.

Zostałem zaproszony przez alex181266 :)

Jak będę w niedzielę w Wieluniu to podjadę na spota, może ktoś mi nagra mapę do RNS-E ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imię Marcin i jeżdżę A4 B7 1,9 Ti.

Zostałem zaproszony przez al ex181266 :)

Jak będę w niedzielę w Bieluniu to podjadę na spota, może ktoś mi nagra mapę do RNS-E ;)

Pozdrawiam

Tak na pierwszym twoim spocie to mapy nie dostaniesz,może jakieś wskazówki :cool1:

Zapraszamy :a4fan: