adik1983 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 witajcie mam seryjne nagłośnienie w audi a4 b5 avancie z subem oryginalnym mam takie pytanie czy lepiej zostawić oryginalne radio concert i podpiac do tego zmieniarke cd audi czy moze radio alpine 9874 rr z czerwonym podświetlaniem co bedzie dobrze na tych oryginalnych głośnikach grało czy concert w zupełności wystarczy czy alpine bedzie grało lepiej na tym nagłośnieniu oryginalnym
kristoofer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jeżeli sub dobrze Ci gra to go zostaw i nic nie kombinuj, zmień radyjko i po sprawie. Oryginalne głośniki jeśli Ci dobrze grają, nie charczą nie trzeszczą to też je sobie zostaw, lub jeśli bardzo się uprzesz na coś innego i lepszego zmień sobie.
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak zmienisz radio na niefabryczne bedzie lepiej grało niz ten concert:wink: bez zmiany głosników
jarek_ns Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak będziesz wymieniał to pomyśl nad serią CDA z alpine. Jak nie zamierzasz nic więcej robić poza wymianą radia to CDE spokojnie starczy.
MarcinPiła Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 I pomyśleć że ja wymieniam na concerta z nieorginalnego
jarek_ns Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Za to ci ładnie concert wygląda. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi