poziek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 panowie a zawór Forge FMDVSPLTR - link: http://www.allegro.pl/item372985812_bov_forge_fmdvspltr.html bedzie pasowął w miejsce farbyczengo DV ? Pytam gdyż przymierzam sie do chipa do mojego aeb, a i mam wkłądke K&N. Pewnie, że będzie. Upewnij sie tylko czy razem z tym zaworem jest zaślepka do rury dolotu powietrza do turbo
Misior Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Upewnij sie tylko czy razem z tym zaworem jest zaślepka do rury dolotu powietrza do turbo a do czego ta zaslepka by miala byc?
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Upewnij sie tylko czy razem z tym zaworem jest zaślepka do rury dolotu powietrza do turbo a do czego ta zaslepka by miala byc? No Misior.... Bov ma jedno tylko ramię, nie tak jak nasz seryjny DV. Więc trzeba zaślepić dziurę po DV w dolocie powietrza do turbo
loco87 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 A czy powyzsze rozwiązanie da efekt pss czy nie ? Bo widzę rozne poglady...
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 A czy powyzsze rozwiązanie da efekt pss czy nie ? Bo widzę rozne poglady... Bov daje efekt pssss a nie zaslepka.... ten temat dla mnie robi sie mało profesjonalny...
loco87 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 No to sie wymóżdz jak profesjonalista Ja moge pogadac na wyzszym poziomie o di 251 konice 5510 sf-e S5316 canonie lub przeskoczyc na budowe subów i będę prawic Na takiej mechanice to ja sie nie znam.... Slyszalem efekt. Przedstaw wady i zalety konkretnie do seri aeb.
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Kilkunastokrotnie pisałem o tym na forum :szukaj:
pawkog Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Forge FMDVSPLTR ma przecież 2 ramiona ?
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Forge FMDVSPLTR ma przecież 2 ramiona ? Bo ten akurat jest dwu funkcyjny. Może działać jak DV czyli jak nasz seryjny a może tez działac jak BOV czyli upuszczać powietrze do atmosfery. Dlatego ma dwa ramiona. Inne "prawdziwe" Bovy mają tylko jedno wejście.
Misior Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Bov ma jedno tylko ramię, nie tak jak nasz seryjny DV Bo ten akurat jest dwu funkcyjny ja wlasnie mowielem o tym co widac na foto w linku podanym wyzej wiec nie trzeba zaslepki
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 ja wlasnie mowielem o tym co widac na foto w linku podanym wyzej wiec nie trzeba zaslepki i wszystko jasne :th:
pawkog Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 panowie a zapytam inaczej który lepszy Forge FMDVSPLTR czy Forge Motorsport 007p ? Pytam gdyz mam mozliwosc zamówienia w stanach u rodzinki zawóru i przywiezenia do pl
loco87 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 A co powiecei o tym ? Jak osiągnąć taki efekt ?
Misior Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jak osiągnąć taki efekt ? jakbys przeczytal tytul filmiku to bys wiedzial
pawkog Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 USA, UK, czasmi na allegro spotykany po 400-500 zł
Kaśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 gdzie kupic.... Nasz kolega z forum dudi403 sprzedaje zawory upustowe. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t31252.0.html;highlight=forge
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kolego ten wątek już był poruszany - poszukaj na forum.
Rekomendowane odpowiedzi