nimok Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam, czy ktoś mi może powiedzieć, co trzeba zrobić by prawe lusterko obniżało sie podczas cofania? Da sie to jakoś zaprogramować? Pozdrawiam Michał
andynl Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Drzwi pasazera 52 :W sterowniku jest możliwość ustawienia lusterka wstecznego aby przy wrzucaniu wstecznego i ustawieniu przełącznika lusterek po stronie pasażera obniżyło się nam o 1 cm.52-sterownik drzwi pasażera--->Long Coding Helper---> Coding 07 ---> BYTE 4 zmiana 40 na 4C***** uwaga***** Pokrętło ustawiania lusterek zewnętrznych (to w drzwiach kierowcy) musi być ustawione na lusterko prawe, żeby opuszczanie działało. Więcej tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/
nimok Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A działa to rownież w lusterkach 6pin? Czy muszę kupic lustera 10pin lub więcej?
andynl Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) A działa to rownież w lusterkach 6pin? Czy muszę kupic lustera 10pin lub więcej? Nie mam pojęcia, spróbuj czy przyjmie Ci kodowanie, ja tego nie robiłem u siebie bo mam bez pamięci, lustro opuszcza się ale nie wraca (nie dokładnie) więc stwierdziłem że dam sobie spokój Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez andynl
nimok Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Aha....spoko, dzięki Moze mi ktoś powiedzieć, czy lusterko powinno samo wracac do pozycji początkowej gdy skończymy cofać? Czy trzeba ustawić pokrętło na grzanie? Tak jest u mnie.. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez nimok
neptus Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Chciałbym się zapytać szanownych kolegów czy jest ktoś kto by się podjął wymiany lusterek że zwykłych (bez żadnych dodatków) na podgrzewane w Krakowie i w jakiej cenie?
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Chciałbym się zapytać szanownych kolegów czy jest ktoś kto by się podjął wymiany lusterek że zwykłych (bez żadnych dodatków) na podgrzewane w Krakowie i w jakiej cenie? takie rzeczy to pisz tu http://a4-klub.pl/index.php?/forum/476-malopolskie/
neptus Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 A to przepraszam w takim wypadku za zamieszanie
Vis Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Aha....spoko, dzięki Moze mi ktoś powiedzieć, czy lusterko powinno samo wracac do pozycji początkowej gdy skończymy cofać? Czy trzeba ustawić pokrętło na grzanie? Tak jest u mnie.. samo wraca, osobny bit w kodowaniu odpowiada za obniżanie, a osobny za powrót do pozycji wyjściowej. wszystko przy pokrętle na prawej pozycji. Działa spokojnie na 6-pin.
numi19 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Panowie czy takie lusterko można uznać ze jest fotochrom??Sprzedawca nie jest pewny czy jest czy nie???Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
komoornik Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak, ma. Można to poznać po obwódce która się nie ściemnia.
numi19 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak, ma. Można to poznać po obwódce która się nie ściemnia.Dziekuje[emoji106]Czyli mam prawie komplet[emoji12]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
numi19 Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 WitamMam pytanko do was, zakupiłem lusterka i chciałbym je sprawdzić na szybko czy działają silniczki od składania czy moglby ktoś mi podpowiedzieć po jakie piny się podłączyć aby uruchomić składanie??? Wystarczy pod pin 9 i 10 dać napięcie 12v i powinno ruszyć??Który pin jest masa???Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
NoName Opublikowano 1 Marca 2021 Opublikowano 1 Marca 2021 Witam Panowie, Zostało mi uszkodzone lusterko lewe od kierowcy. Po kablach które zostały widzę że jest ich 7szt. Można po tym stwierdzić ilu pinowe było lusterko? Wersja przed lift 08r. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi