blejd Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam, <br /><br /> Czy orientuje się ktoś do czego służą czujniki - tak mi się wydaje że to czujniki oznaczone na zdjęciu numerem 1 i 2? Pytam ponieważ zmieniałem u siebie lampkę podsufitki i w nowej były w tych miejscach 2 czujniki ( w starej lampce w tych miejscach czujników nie było).
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Nie widac tych czujnikow na tej fotce ale pewnie sa do alarmu
blejd Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 no niestety innej fotki nie udało mi się znaleźć w necie, czujnik nr 1. to taka listwa prostokątna (jak kratka) a czujnik nr 2 jest okrągły (walec)
Golem1 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 ten z tyłu to od monitorowania wnętrza-alarm, natomiast ten walec to mikrofon.
blejd Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 ok, czyli już wszystko wiem, dzięki za pomoc :]
Gamling Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odgrzeję kotleta. Właśnie wymieniłem u siebie lampkę na taką z diodami i ta którą kupiłem ma właśnie dodatkowy mikrofon. Ktoś wie do czego on służy? Mikrofon od bluetootha jest przecież inny.
turzol Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odgrzeję kotleta. Właśnie wymieniłem u siebie lampkę na taką z diodami i ta którą kupiłem ma właśnie dodatkowy mikrofon. Ktoś wie do czego on służy? Mikrofon od bluetootha jest przecież inny. Mikrofon od Bose Wysłane z mojego MT11i
Gamling Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzięki, w sumie wzmacniacz od bose czeka w garażu aż się zabiorę za podłączenie. Ciekawe czy uda mi się podłączyć też mikrofon.
SKIBA29 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 pytam tak z ciekawości - do czego ma służyć ten mikrofon, skoro od bluetootha jest przecież inny???
Gamling Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dostosowuje głośność muzyki w zależności od poziomu hałasu w samochodzie.
szymonb Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 A jak sprawdzić czy ten mikrofon od głośności radia działa?
Rekomendowane odpowiedzi