wojtekz Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Z tego co się doczytałem to audi A4 B8 przechodziło jakiś lift w 2010 roku, czy możecie mi podać jakieś znaki szczególne po których można rozróżnić modele z 2010 roku te stare i te już nowsze?
stefek Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Z zewnątrz to na pewno lusterka-te przed liftem były większe- po lifcie mniejsze i bardziej symetryczne....
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 tak mi się coś mocno wydaje że przede wszystkim po grillu, łamie się tak u góry... no i lampy przednie chyba też
ksiu85 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Przede wszystkim po lampach przednich jak i po tylnych
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 TU jest dział gdzie znajdziesz odpowiedz Audi - Nowości, Prezentacje, Zapowiedzi
wojtekz Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 ten najnowszy facelifting już znalazłem Audi A4 B8 2008 - teraz - Audi A4 po face-liftingu - news - moto24.tv - portal motoryzacyjny i wiem jak go rozpoznać, niestety ten podobno z 2010 roku już nie - nie wiem. Piszą sprzedawcy audic z 2010 że to po liftingu a ja nawet nie jestem tego pewny i nie wiem jak to sprawdzić. Wiem tylko że można rozpoznać go po nowym navi 3G MMI - ale nie wszystkie posiadają nawigacje.
dziadek Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 ludzie czytacie o co kolega pyta? Nie chodzi mu o ten ostatni lifting o którym wy piszecie
Rekomendowane odpowiedzi