ono Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Kiedyś w becie rozjebałem fele też 18 zespawali i latałem tak jeszcze ze 2 lata , nic sie nie działo . Ale chyba nie myślisz że ktoś ci napisze : TAK spokojnie możesz latać pełnym ogniem
sk baton Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 to widać jak sie spawa i trza odpowiednio podchodzic i mieć kase na materiały które nie są tanie
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Kiedyś w becie rozjebałem fele też 18 zespawali i latałem tak jeszcze ze 2 lata , nic sie nie działo . Ale chyba nie myślisz że ktoś ci napisze : TAK spokojnie możesz latać pełnym ogniem Tak , ale Ty masz 3 życia Oniak
domjenick Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 nie chodzi o to .ze ci nie ufam- nie ufam rzecza ,nad ktorymi nie mozna miec kontroli,a taka fela nia jest,przy duzej predkosci przyczyna dalszych pekniec moze byc zwykla eksploatacja auta np.naprezenia jakie powstaja podczas ostrych chamowan,czy jak wspomniales podjazd na kraweznik,ale wyobraz sobie co moze sie zdazyc podczas przebicia opony na taj feldze-skutki moga byc na prawde nieprzyjemne
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 nie chodzi o to .ze ci nie ufam- nie ufam rzecza ,nad ktorymi nie mozna miec kontroli,a taka fela nia jest,przy duzej predkosci przyczyna dalszych pekniec moze byc zwykla eksploatacja auta np.naprezenia jakie powstaja podczas ostrych chamowan,czy jak wspomniales podjazd na kraweznik,ale wyobraz sobie co moze sie zdazyc podczas przebicia opony na taj feldze-skutki moga byc na prawde nieprzyjemne i wszystko w temacie. Pełne poparcie :th:
sk baton Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Jeżeli nie ufasz to odkręcaj i na skup z nią :>
domjenick Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 w komplecie mam fele,ktora ma opone z dziura,jak...nawet nie chce miec jej ,jako zapasoego....
Norbi Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 Ależeście się chłopaki rozbuchali... Oniak i Ty Brutusie?? Od nikogo nie potrzebuje żadnych zapewnień, że będzie ok na stówe lub nie. Już Pre na pierwszej stronie rozjaśnił mi umysł. Fele idą do wymiany koniec kropka, ktoś tam mi radził sprzedać?? a chciałbyś taką kipić!!?? ja pier... Temat poszedł chyba w dziwnym kierunku. Niech ktoś się zlituje i to zamknie... [br]Dopisany: 29 Maj 2008, 22:14 _________________________________________________ Norbi .... odpuść sobie pałowanie na tej feldze. Myślę że życie jest więcej warte niż 1k Jasne dzięki :th:
lukaszr Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Lituję się Norbiasty i zamykam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi