Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] S4 USA - silver arrow :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałeś w automacie/manualu czy taka się już trafiła:question:

szukałem po prostu jak najbardziej zdrowego egzemplarza :wink:

Gratuluje, witamy w tym szczegolnym gronie :)

:hi::hi::hi:

---------- Post dopisany at 08:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

PS. Dla zainteresowanych spalaniem tego autka, to wczoraj wróciłem z gór, przejechałem ok 1500 km i średnie spalanie to ok 17 litrów :decayed: ale wiadomo czasem trzeba było przycisnąć co by nadrobić trochę czasu :wink: Jedno co zauwazyłem to samochód cholernie dużo pali w mieście :facepalm: musiałem na chwilę zawinąć do warszawy i jedną sprawę załatwić, to po mieście średnio 30 :facepalm:

O kutfa 30litrów:shock3: tomoje 1.8tq w mieście pali połowe tego tak do 16L

Opublikowano

Ale V8... co rano odpalone w garażu daje Ci odpowiedź na pytanie "po co tak wcześnie wstałem?" ;)

Opublikowano
  • Autor
Ale V8... co rano odpalone w garażu daje Ci odpowiedź na pytanie "po co tak wcześnie wstałem?" ;)

Prawda to :D W ogóle moja dziewczyna stwierdziła że nie mogła by tym samochodem jeździć na codzień bo jest za głośny... mało co sobie czoła nie rozwaliłem :facepalm:

Opublikowano
.... mało co sobie czoła nie rozwaliłem :facepalm:

hehe przyzwyczai się :), moja już nawet czasem potrafi bluźnić "coś słabo idzie" jak jej dam poprowadzić gdym nie w stanie :D

Opublikowano
  • Autor

hehe :P mi się jeszcze nie zdarzyło oddać nikomu prowadzić, a co dopiero dziewczynie :wink: także podziwiam za odwagę :decayed:

Opublikowano
hehe :P mi się jeszcze nie zdarzyło oddać nikomu prowadzić, a co dopiero dziewczynie :wink: także podziwiam za odwagę :decayed:

moja Pani nie chce prowadzić bo jej porady daję non stop :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: jakby taką ese dopadła to do odcinki na pierwszych 3biegach :polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

widzisz ja akurat o to bym się nie martwił bo automat :P ale jakby pedał gazu nacisnęła szpilką to mogło by się to źle skończyć :grin:

Opublikowano

żonie już na tyle ufam, że po pijaku czasem daje się przewieźć i muszę przyznać, że wie do czego służy pedał po prawej :D

Opublikowano

Marek jak tam oświetlenie? i zdjąłeś folię ?

Opublikowano
  • Autor
Marek jak tam oświetlenie? i zdjąłeś folię ?

oświetlenie narazie olewam, póki co RNS-E do mnie idzie i razem z BOSE się będzie w przyszłym tygodniu rezało :naughty: a folia zdjęta :wink:

Opublikowano

Fajniutka :D :D

Opublikowano
Możliwości eSki już wstępnie sprawdzone? :naughty:
no jest wkoncu ta esa co tak chciales :naughty: dobrze ze sedan :banan: wyslalem Ci na pw adres do wysylki zderzaka s4 tyl tak jak sie umawialismy

zderzak S4 tył ? ale o co chodzi ? :decayed:

a tak Cie wkrecam zebys mi przeslal swoj zderzak s4 :wink: dopiero teraz przeczytalem tego posta :whistling:

Opublikowano
  • Autor
Możliwości eSki już wstępnie sprawdzone? :naughty:
no jest wkoncu ta esa co tak chciales :naughty: dobrze ze sedan :banan: wyslalem Ci na pw adres do wysylki zderzaka s4 tyl tak jak sie umawialismy

zderzak S4 tył ? ale o co chodzi ? :decayed:

a tak Cie wkrecam zebys mi przeslal swoj zderzak s4 :wink: dopiero teraz przeczytalem tego posta :whistling:

:decayed:

dzwoniłem do serwisu, jak się okazało autko już jest po wymianie cewek zapłonowych :) zapytałem także czy olej w skrzyni biegów był wymieniany, to gość powiedział, że nie może mi udzielić takiej informacji przez telefon, tylko na miejscu :kwasny: ktoś wie czemu tak ?

Opublikowano

Ochrona danych osobowych. Teraz żeby czegoś się dowiedzieć trzeba iść osobiście z dowodem rejestracyjnym

Opublikowano

furka zajebiaszcza, gdyby Polska byłą drugą USA to również sprawiłbym sobie S4 a tak trzeba wozić się 1.8T. Naprawdę zacna furka zazdroszczę tego dźwięku silnika podczas przygazowywania :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No, pierwsze mody za płoty :decayed: RNS-e i BOSE siedzi:wink:

Opublikowano

poka poka:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak tam sie esa sprawuje???

Opublikowano
  • Autor

a sprawuje się bardzo dobrze żadnych nieoczekiwanych kosztów po pierwszysch 9 tysiącach kilometrów, wczoraj byłem na wymianie filtra paliwa, póki co będę musiał chyba wyrzucić stożek poprzedniego właściciela, bo jest już cały usyfiony i pewnie przepływkę też już szlag trafił... mocy? do mocy już się przyzwyczaiłem ;) ale ten dźwięk... jara jak świeżaka:kox:

Opublikowano

Hamownia była? :naughty: lub jakieś małe starty z kreski z innymi autami? :decayed: