dziadek Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 bo on jeździ "o kropelce" i nie wyprzedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ladnie wyglada we wstecznym lusterku Widziany wczoraj na trasie Krynica Morska-Stegna. Szkoda ze mnie nie wyprzedziles - posluchalbym Milteka zgadza się tą trasę zwykle latam codziennie, nie wyprzedziłem ? kurcze... to chyba jednak nie ja pewnie psiarni w skowronkach się obawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 A więc wyszło szydło z worka . Coś co miało być w dobrym stanie okazało się studnią bez dna.Współczuję .Tyle mlaskania i po darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 witam Panowie po małej przerwie W ciągu ostatniego czasu zbyt wiele się nie wydarzyło, aczkolwiek borykam się z problemem drgań całego auta i jakichś dziwnych stuków w kołach od czasu do czasu: ostatnio troszke było grzebania przy aucie - maglownica, regeneracja - klocki Ferodo DS Performance - 6 wahaczy z przodu (lewe koło i prawe koło : po dwa górne + 2 banany) - przeguby - po wszystkim zbieżność przód tył... Na początku drgania były odczuwane przy przyspieszaniu od ok 90-130, okazało się, że puściły śruby od poduszek pod silnikiem... mój człowiek zdecydował się na zarobienie większego gwintu i zamocowanie nowych śrub, niby to pomogło... ale na jakiś czas. Drgania znów zaczeły być odczuwane a śruby niby nadal trzymają... Ostatnim czasem najbardziej denerwujące są stuki podczas hamowania/dojeżdżania do świateł, częstotliwość zmieniająca się wraz ze zmianą obrotów kół, czyżby łożysko ? Jakieś pomysły, sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Przeguby wew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian111 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 pieknie mruczy dla mnie miodzio:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Przeguby wew. zgadza się, prawy przegub wewnętrzny szlag trafił, co ciekawe dzwoniłem do serwisu i krzyknęli mi coś koło 2150 zł, a mój mechanik użył swoich źródłem i znalazł nowy oryginalny przegub wew. za ok 1000 zł, spora różnica nie sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 za 350zl są dobre zamienniki . dobrze poszperaj ;-). Temat przerabiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 winczako, a czego Ty nie przerabiales jeszcze ? MASAKRA auto generuje chore uczucia, nienawidzisz go, zaczyna Cie to przerastać logicznie, myślisz o sprzedaży, mówisz sobie, że za te pieniądze można by co chwile jeździć na wycieczki , podróżować aż w końcu nadejdzie moment odebrania auta, i kiedy czujesz, że już nie puka/hamuje/działa/jedzie lepiej.. banan na twarz wraca i znów jest to dla CIebie najlepsze auto na świecie sick! isn't it ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mi wystarczyły dwa dni jeżdżenia micra w czasie jak a5 było na wymianie szyby a jak dziś wracałem z gda to byłem w niebo wzięty i nie myślałem o odkurzaczach itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 winczako, a czego Ty nie przerabiales jeszcze ? MASAKRA auto generuje chore uczucia, nienawidzisz go, zaczyna Cie to przerastać logicznie, myślisz o sprzedaży, mówisz sobie, że za te pieniądze można by co chwile jeździć na wycieczki , podróżować aż w końcu nadejdzie moment odebrania auta, i kiedy czujesz, że już nie puka/hamuje/działa/jedzie lepiej.. banan na twarz wraca i znów jest to dla CIebie najlepsze auto na świecie sick! isn't it ?! przerabiałem jeden przegub wewn ;-). A co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to mam to samo ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Przegub wymieniony Świeczki wymienione PS. Autko niestety na sprzedaż http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/audi-s4-b6-4-2-v8-319961/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 fajny wozek ehh szkoda, moze nie opusci klubu hmmm ? oby jakis kmiot nie dorwał do pokazywania sie pod jakims neonem w tłumie sliskoczesanych , szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Oby, oby tylko klubowicze docenia wartosc tego auta I moj wklad w doprowadzenie I utrzymanie go w idealnym stanie czaki to nie auto dla kmiota, naprawde mi sie ze sprzedaza nie spieszy, zalezy mi na tym zeby pozostala w dobrych rekach bo dobre eski sa w dzisiejszycj czasach na wyginieciu... ja szukalem jej bardzo dlugo, bo obecny na allegro smietnik przeraza.. dlatego jesli znajdzie sie ktos na forum kto szuka takiego auta to szczerze mogenke polecic : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Mijanka była kolo baltyckiej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 a widdzisz nie zwrocilem uwagi daj długimi nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 CO znowu grzebiesz w Azetach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Sprawdzałem szczelnośc wszystkich płynów bo coś tam mi pokapało ostatnio, ale prawdopodobnie to sprsyks od reflektora sie zebral w zderzaku i sobie kapal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kiedy odbierasz??to podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebansk8 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 wczoraj ok 19 odbierałem rozumiem chcesz mi :bicz:v6TT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi