Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] S4 USA - silver arrow :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo on jeździ "o kropelce" i nie wyprzedza :wink:

Opublikowano
  • Autor
Ladnie wyglada we wstecznym lusterku :) Widziany wczoraj na trasie Krynica Morska-Stegna. Szkoda ze mnie nie wyprzedziles - posluchalbym Milteka :naughty:

zgadza się;) tą trasę zwykle latam codziennie, nie wyprzedziłem ? :shock3: kurcze... to chyba jednak nie ja :decayed: pewnie psiarni w skowronkach się obawiałem :banan:

Opublikowano

A więc wyszło szydło z worka . Coś co miało być w dobrym stanie okazało się studnią bez dna.Współczuję .Tyle mlaskania i po darmo...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

witam Panowie po małej przerwie ;) W ciągu ostatniego czasu zbyt wiele się nie wydarzyło, aczkolwiek borykam się z problemem drgań całego auta i jakichś dziwnych stuków w kołach od czasu do czasu:

ostatnio troszke było grzebania przy aucie

- maglownica, regeneracja

- klocki Ferodo DS Performance

- 6 wahaczy z przodu (lewe koło i prawe koło : po dwa górne + 2 banany)

- przeguby

- po wszystkim zbieżność przód tył...

Na początku drgania były odczuwane przy przyspieszaniu od ok 90-130, okazało się, że puściły śruby od poduszek pod silnikiem... mój człowiek zdecydował się na zarobienie większego gwintu i zamocowanie nowych śrub, niby to pomogło... ale na jakiś czas. Drgania znów zaczeły być odczuwane a śruby niby nadal trzymają... Ostatnim czasem najbardziej denerwujące są stuki podczas hamowania/dojeżdżania do świateł, częstotliwość zmieniająca się wraz ze zmianą obrotów kół, czyżby łożysko ? Jakieś pomysły, sugestie ?

Opublikowano

Przeguby wew.

Opublikowano

pieknie mruczy dla mnie miodzio:hi:

Opublikowano
  • Autor
Przeguby wew.

zgadza się, prawy przegub wewnętrzny szlag trafił, co ciekawe dzwoniłem do serwisu i krzyknęli mi coś koło 2150 zł, a mój mechanik użył swoich źródłem i znalazł nowy oryginalny przegub wew. za ok 1000 zł, spora różnica nie sądzicie ?

Opublikowano

za 350zl są dobre zamienniki ;). dobrze poszperaj ;-). Temat przerabiałem ;)

Opublikowano
  • Autor

winczako, a czego Ty nie przerabiales jeszcze ? :P

MASAKRA :P auto generuje chore uczucia, nienawidzisz go, zaczyna Cie to przerastać logicznie, myślisz o sprzedaży, mówisz sobie, że za te pieniądze można by co chwile jeździć na wycieczki , podróżować :) aż w końcu nadejdzie moment odebrania auta, i kiedy czujesz, że już nie puka/hamuje/działa/jedzie lepiej.. banan na twarz wraca i znów jest to dla CIebie najlepsze auto na świecie :D sick! isn't it ?!

Opublikowano

Mi wystarczyły dwa dni jeżdżenia micra w czasie jak a5 było na wymianie szyby a jak dziś wracałem z gda to byłem w niebo wzięty i nie myślałem o odkurzaczach itp :decayed:

Opublikowano
winczako, a czego Ty nie przerabiales jeszcze ? :P

MASAKRA :P auto generuje chore uczucia, nienawidzisz go, zaczyna Cie to przerastać logicznie, myślisz o sprzedaży, mówisz sobie, że za te pieniądze można by co chwile jeździć na wycieczki , podróżować :) aż w końcu nadejdzie moment odebrania auta, i kiedy czujesz, że już nie puka/hamuje/działa/jedzie lepiej.. banan na twarz wraca i znów jest to dla CIebie najlepsze auto na świecie :D sick! isn't it ?!

:D przerabiałem jeden przegub wewn ;-).

A co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to mam to samo ;-).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fajny wozek ehh szkoda, moze nie opusci klubu hmmm ? oby jakis kmiot nie dorwał do pokazywania sie pod jakims neonem w tłumie sliskoczesanych , szkoda

Opublikowano
  • Autor

Oby, oby :) tylko klubowicze docenia wartosc tego auta I moj wklad w doprowadzenie I utrzymanie go w idealnym stanie :) czaki to nie auto dla kmiota, naprawde mi sie ze sprzedaza nie spieszy, zalezy mi na tym zeby pozostala w dobrych rekach :) bo dobre eski sa w dzisiejszycj czasach na wyginieciu... ja szukalem jej bardzo dlugo, bo obecny na allegro smietnik przeraza.. dlatego jesli znajdzie sie ktos na forum kto szuka takiego auta to szczerze mogenke polecic : )

Opublikowano

Mijanka była kolo baltyckiej :))

Opublikowano
  • Autor

a widdzisz nie zwrocilem uwagi ;) daj długimi nastepnym razem :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CO znowu grzebiesz w Azetach?:wink:

Opublikowano
  • Autor

Sprawdzałem szczelnośc wszystkich płynów bo coś tam mi pokapało ostatnio, ale prawdopodobnie to sprsyks od reflektora sie zebral w zderzaku i sobie kapal :decayed:

Opublikowano

Kiedy odbierasz??to podjade :wink:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj ok 19 odbierałem :) rozumiem chcesz mi :bicz:v6TT ? :decayed: