Tukan Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 witam jak w temacie jakie sruby sa w audi a4 z 2000r avant bo ja mam dystansy i musze je sciagnac na zime. i nie wiem jakie sruby kupic jaka dlugosc rodzaj itp jezdze na alusach !!!! pozdro
MDM Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 myśle ze w dobrym sklepie motoryzacyjnym lub serwisie wymiany opon powii ci doradzic i zaoferowac pasujace do ciebie sruby.
spanky Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 witam jak w temacie jakie sruby sa w audi a4 z 2000r avant bo ja mam dystansy i musze je sciagnac na zime. i nie wiem jakie sruby kupic jaka dlugosc rodzaj itp jezdze na alusach !!!! pozdro M14x1/5x27 ... według ETKI ... ;-)
Tukan Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Opublikowano 20 Listopada 2006 dzieki a czy sa moze jakies amorki twardsze zeby mi nie obcieraly kola o nadkola ??? a jak tak to w jakiej cenie? pozdr
adadur Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 witam jak w temacie jakie sruby sa w audi a4 z 2000r avant bo ja mam dystansy i musze je sciagnac na zime. i nie wiem jakie sruby kupic jaka dlugosc rodzaj itp jezdze na alusach !!!! pozdro M14x1/5x27 ... według ETKI ... ;-) dodam że kołnierz ma być półkolisty a nie stożkowy
Gość Murzyn Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 dzieki a czy sa moze jakies amorki twardsze zeby mi nie obcieraly kola o nadkola ??? a jak tak to w jakiej cenie? pozdr gazoweczki KYB, zolte bilsteiny cen juz nie pamietam, ale nie byly szokujace
Rekomendowane odpowiedzi