Jump to content
IGNORED

Pomysł na takie felgi

Recommended Posts

Posted

Witam

Czy ma ktoś pomysł jak wykończyć środek takich felg

p1100026g.jpg

Wolałbym oryginalne środki ale nie mogę takich dostać. Myślałem o pomalowaniu ale nie mam pomysłu

Felgi 17 cali

Poradźcie coś

Posted

Najpierw je jakoś podratuj i pomaluj, zrób porządek z "kapselkiem" i szpilkami a zobaczysz że zupełnie inaczej to będzie się prezentowało, nawet brak dekli się straci :wink:

Posted
Najpierw je jakoś podratuj i pomaluj, zrób porządek z "kapselkiem" i szpilkami a zobaczysz że zupełnie inaczej to będzie się prezentowało, nawet brak dekli się straci :wink:

dokładnie tak!!! Ogarnij je do "swieżości" i bedą zupełnie inaczej wyglądać...

Posted

Dorabiałem do podobnych felg dekielki z aluminium, dekle zamówiłem w firmie wycinającej laserowo z 3mm płyty aluminium, pomalowałem je pistoletem najpierw podkładem do aluminium potem w kolor felg bazą i klarem na koniec. Wstawię zdjęcia po południu :)

Posted

A jak już ogarniesz felgi, to jakaś gleba by się przydala...:wink:

Posted

Może po prostu je sprzedać i tą kasę co chcesz w nie wrzucić dołożyć do ori używek. Poszedłbym w tym kierunku. Coś fajnego w dobrych pieniążkach na pewno znajdziesz

Posted

Decyzję podejmę po zimie. Spróbuje we własnym zakresie je odnowić ale dopiero jak założę koła zimowe.

Dzięki za pomysły czekam na więcej

Posted
Decyzję podejmę po zimie. Spróbuje we własnym zakresie je odnowić ale dopiero jak założę koła zimowe.

Dzięki za pomysły czekam na więcej

Nie no nie ma nic więcej :wink: Albo je odnawiasz albo kupujesz nowe :wink: No chyba że wolisz takie :decayed: Nie ma sensu bawić się w jakieś dorabianie dekielków bo przy ich obecnym stanie będzie już tylko gorzej...

Posted

No dekielki schludne :thumbup1: Choć jak dla mnie też takie nieco zbyt puste :wink: Co nie zmienia faktu że kolega turbol powinien najpierw doprowadzić same felgi do schludnego stanu a dopiero potem zastanawiać się nad dekielkami.

Posted
No dekielki schludne :thumbup1: Choć jak dla mnie też takie nieco zbyt puste :wink: Co nie zmienia faktu że kolega turbol powinien najpierw doprowadzić same felgi do schludnego stanu a dopiero potem zastanawiać się nad dekielkami.

Oczywiście :thumbup1:

Posted
Dekielki ciekawe tylko szkoda, że bez znaczka

to akurat zaden problem, naklejki 3d ze znaczkiem audi i bedzie ladnie ;)