Caporeira Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Czy jest jakiś preparat który pomoże choć trochę "zgubić" to porysowanie ?
dragon44 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Możesz spróbować pastą koloryzującą, ale dużego efektu nie osiągniesz niestety.
Kozathe1st Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Wosk koloryzujacy ale z efektu pewnie nie będziesz zadowolony. Ostatecznie lakiernik niech Ci wyceni.
Fr0styyy. Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Nie wygląda tragicznie... Papier wodny i i FG500 trochę by to wyprowadziły moim zdaniem.
darkle Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 http://imageshack.us/a/img835/8261/przechwytywaniesh.jpg A ja mam pytanko, co zrobić jak mam przerysowaną ten spojler-nakładkę trochę niżej jak na tym zdjęciu? Ta dokładka zderzaka to plastik malowany jakąś szara farbką, czym to zamalować aby nie rzucało się tak w oczy?
kudalty66 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 u lakiernika od 100 zł, można pylnąć pół zderzaka, ewentalnie u lakiernika spróbowac zapolerować, również zaprawć ''bazą''. na nakładki np w mieszalni Standox mają receptury koloru w macie, można symbolicznie zapałką zaprawić jak małe uszkodzenie
RoBoPL Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 kolego najpierw weź nitro i zmyj to później możesz spolerować..jezeli to nie pomoże to wyprawkę tak jak kolega w/w ok 100 zl będzie kosztować
jozek726 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 u lakiernika od 100 zł, można pylnąć pół zderzaka, ewentalnie u lakiernika spróbowac zapolerować, również zaprawć ''bazą''.na nakładki np w mieszalni Standox mają receptury koloru w macie, można symbolicznie zapałką zaprawić jak małe uszkodzenie no ale jak by pomalował pół zderzaka to jak to będzie wyglądać pewnie z drugiej strony jakieś odpryski czy coś, lepiej pomalować cały.
RoBoPL Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 u lakiernika od 100 zł, można pylnąć pół zderzaka, ewentalnie u lakiernika spróbowac zapolerować, również zaprawć ''bazą''.na nakładki np w mieszalni Standox mają receptury koloru w macie, można symbolicznie zapałką zaprawić jak małe uszkodzenie no ale jak by pomalował pół zderzaka to jak to będzie wyglądać pewnie z drugiej strony jakieś odpryski czy coś, lepiej pomalować cały. zależy ile mamy do dyspozycji pieniędzy .. oczywiście cały zderzak najlepiej pomalować ale to sie wiąże z większymi kosztami oraz z demontażem zderzaka..
d4widoV Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 kolego najpierw weź nitro i zmyj to później możesz spolerować..jezeli to nie pomoże to wyprawkę tak jak kolega w/w ok 100 zl będzie kosztować ta, tylko delikatnie tego nitro, bo jak za duzo to sie moze plastik rozplynac jeszcze
kudalty66 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 u lakiernika od 100 zł, można pylnąć pół zderzaka, ewentalnie u lakiernika spróbowac zapolerować, również zaprawć ''bazą''.na nakładki np w mieszalni Standox mają receptury koloru w macie, można symbolicznie zapałką zaprawić jak małe uszkodzenie no ale jak by pomalował pół zderzaka to jak to będzie wyglądać pewnie z drugiej strony jakieś odpryski czy coś, lepiej pomalować cały. jak to jak bedzie wygladac, jak zderzak ładny z drugiej strony to normalnie, nie tylko zderzaki maluje sie po kawałku, i nic nie widać, zależy od wykonawcy, oczywiście od kasy i decyzji własciciela.
pawel_tl Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 przygotuj sobie sam zderzak do malowania a do lakiernika zawiez zeby tylko prysnął to może taniej ci policzy jak nie bedzie musial sie bawic odkrecanie i przygotowywanie. u mnie bardziej był przetarty jak kupiłem auto i za samo malowanie wziął 150pln i flaszke:wink: lecz moja praca poszła na marne bo tydzien pozniej gość mnie mercedesem w przód pocałował
RoBoPL Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 przygotuj sobie sam zderzak do malowania a do lakiernika zawiez zeby tylko prysnął to może taniej ci policzy jak nie bedzie musial sie bawic odkrecanie i przygotowywanie. u mnie bardziej był przetarty jak kupiłem auto i za samo malowanie wziął 150pln i flaszke:wink: lecz moja praca poszła na marne bo tydzien pozniej gość mnie mercedesem w przód pocałował może niech sie nie bierze za przygotowanie jeżeli nie umie... bo później będą klocki i będzie ze lakiernik źle pomalował
pawel_tl Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 przygotuj sobie sam zderzak do malowania a do lakiernika zawiez zeby tylko prysnął to może taniej ci policzy jak nie bedzie musial sie bawic odkrecanie i przygotowywanie. u mnie bardziej był przetarty jak kupiłem auto i za samo malowanie wziął 150pln i flaszke:wink: lecz moja praca poszła na marne bo tydzien pozniej gość mnie mercedesem w przód pocałował może niech sie nie bierze za przygotowanie jeżeli nie umie... bo później będą klocki i będzie ze lakiernik źle pomalował a no nie dopisałem w poscie żeby sam przygotował jeżeli potrafi:wink: moja wina:glupek2:
Rekomendowane odpowiedzi