Bogas Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Witam, mam pytanie ponieważ mam pękniętą gumę która jest osłoną klamki/zamka w tylnej klapie - element za ktory trzeba złapać aby otworzyć klapę bagażnika. Chciałbym to wymienić i tu pytanie: czy można dokupić taka gumę? Czy przy wymienie trzeba rozbierać zamek od srodka czy mozna to wymienic od strony zewnetrznej?
turzol Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Chodzi ci o to? ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
wladi Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 No raczej napewno trzeba rozebrać zamek:whistling:
Bogas Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 Dokładnie o tą część mi chodzi. Wiesz jak sie za to zabrać? I czy gra jest warta świeczki. U mnie jest problem z wodą i tylna wycieraczka wariuje, dlatego przy naprawie wycieraczki chciałbym również zmienić tą gumę bo to może być jedna z przyczyn dostawania sie syfu i wody do srodka...
steve69 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 ... Wiesz jak sie za to zabrać? ... Tutaj masz pokazane jak to zrobić: a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-problem-otwieraniem-bagaznika-naprawa-fotostory-150588/ -- Pozdrawiam. Sławek
Bogas Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 Dzięki panowie za info :-) W weekend sie za to zabiore myśle że dzięki temu dokładnemu tutorialowi nic nie pourywam! Thx
fahur Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Chciałbym to wymienić i tu pytanie: czy można dokupić taka gumę? Niestety w ETKA nie występuje jako oddzielna część
Rekomendowane odpowiedzi