booster70 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 sytuacja wyglada tak: mam 2 komplety sprezyn weiteca, jedne sprezyny sa ciensze drugie grubsze, jutro biore sie za to i niewiem ktore mam zalozyc do samochodu, grubosc sprezyn ma pewnie jakies znaczenie? czekam na sugestie
Lukasz_N Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Rodzaj sprezyn a w tym przypadku grubosc zaleyz od ich charakterystyki i kategorii wagowej. Co to za sprezyny konkretnie?
booster70 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 weiteci, zalozylem grube i nie usiadly ani troche, zalozylem ciensze i usiadny ladnie, moze te grubsze sa od 2.5
radimm Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 skoro na grubych nic nie usiadł tzn. że nie ta kategoria wagowa bardzo możliwe że od 2,5 + np. automat + klima
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 weiteci, zalozylem grube i nie usiadly ani troche, zalozylem ciensze i usiadny ladnie, moze te grubsze sa od 2.5 btw masz jeszcze te weiteci co zakładałeś za pierwszym razem ??
zradek1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Weiteci są ok , chyba że grubsze nie są obniżające
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Weiteci są ok , chyba że grubsze nie są obniżające mogą jedynie utwardzać zamiast obniżać ?? ---------- Post dopisany 19-11-2012 at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany 02-11-2012 at 20:44 ---------- skoro na grubych nic nie usiadł tzn. że nie ta kategoria wagowa bardzo możliwe że od 2,5 + np. automat + klima sprawdzę paczka jest już u mnie kilka dni(booster70 dzięki )więc jak tylko zorganizuję trochę czasu to będzie zrobiona podmianka
Rekomendowane odpowiedzi