boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Ten mod ma na celu poprawienie jazdy w zakrętach, z uwagi na większą sztywność tego elementu. Kokos Masz dla mnie sztukę? Odbiorę, jak fura bedzie działać, bo potrzebuje tej sztywności to załóż 1BE a nie na seri to az tak tego nie odczujesz [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 10:17_________________________________________________ nie obrażajcie się ladies pytam z czystej ciekawości - po to chyba mamy forum my sie nie obrażamy ale ty uslinie starasz sie nam powiedziec ze to był zbędny MOD bo nic nie da na drodze ale to ty tak uważasz nie jezdziłes to nie toretyzuj bo tak jak z 1BE nie miałes załozonego a juz czułeś różnice ADAŚ dzis sie przejedizesz to zobaczysz
letallec Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Ten mod ma na celu poprawienie jazdy w zakrętach, z uwagi na większą sztywność tego elementu. Kokos Masz dla mnie sztukę? Odbiorę, jak fura bedzie działać, bo potrzebuje tej sztywności to załóż 1BE a nie na seri to az tak tego nie odczujesz Wiem Piotr. Planuje 1BE, ale na razie będzie seria. Zobaczę różnice, bo zalezy mi na komforcie(jesli tak mozna nazwac serie w A4), no i musze się uporać z turbinką.
Aydaho Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 bo tak jak z 1BE nie miałes załozonego a juz czułeś różnice akurat przy zmianie standard na 1BE to widziałem różnice nawet na zdjeciu OK wierzę Wam więc na słowo, że stabilizatory to odczuwalna poprawa. Na moje potrzeby wystarcza w zupelności 1BE ale widocznie "po dziadkowemu" jeżdzę i nie biore 120 km/h każdego zakretu w zakorkowanej warszawie Wycofuje tym samym post o "zbędnym modzie"
boberek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 bo tak jak z 1BE nie miałes załozonego a juz czułeś różnice akurat przy zmianie standard na 1BE to widziałem różnice nawet na zdjeciu OK wierzę Wam więc na słowo, że stabilizatory to odczuwalna poprawa. Na moje potrzeby wystarcza w zupelności 1BE ale widocznie "po dziadkowemu" jeżdzę i nie biore 120 km/h każdego zakretu w zakorkowanej warszawie Wycofuje tym samym post o "zbędnym modzie" no i git :notworthy: :notworthy:
Wąski Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 bo tak jak z 1BE nie miałes załozonego a juz czułeś różnice akurat przy zmianie standard na 1BE to widziałem różnice nawet na zdjeciu OK wierzę Wam więc na słowo, że stabilizatory to odczuwalna poprawa. Na moje potrzeby wystarcza w zupelności 1BE ale widocznie "po dziadkowemu" jeżdzę i nie biore 120 km/h każdego zakretu w zakorkowanej warszawie Wycofuje tym samym post o "zbędnym modzie" a jeździłeś już :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja troche pojezdzilem, roznica jest wyczuwalna. Auto pokonuje ostre luki jak na szynach - mimo, ze wczesniej tez bylo super. Teraz nie dosc, ze jedzie po swoim torze jazdy, to nie czuc zadnych przechylow na boki, czy uciekania dupki... Polecam.
boberek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no to fajnie ze nie tylko ja czuje różnice mod jak najbardziej polecany
Wąski Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 no to fajnie ze nie tylko ja czuje różnice mod jak najbardziej polecany No i My ale podobno i tak nie ma róznicy [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 10:41_________________________________________________ No... gokart jest teraz jak nic. i do tego jeszcze dystanse :gwizdanie: mówię Wam
boberek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ja mam et35 w 18 cali ale na tył zakąłdam jeszcze 10mm dystans
Flyer Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Ja nie dawalbym wiecej niz 5mm, ale jak chcesz...
Flyer Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ET25 to juz bedzie masakra moim zdaniem...
alvaro Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 "RSy" są już na aucie na razie mam założone 17 zimówki z oponą 235/45 ale już odczuwalna jest zmiana... tak jak i u was chłopaki auto przy ostrych zakrętach robi mniejsze wychyły, nie mogę się doczekać wiosny i sprawdzić połączenia 19" + "RSy" + 1BV :kox:
boberek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no na tor trzeba jechać ja mam teraz 1BE + 18 + RS i jest
Wąski Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 no na tor trzeba jechać ja mam teraz 1BE + 18 + RS i jest na zlot lato
boberek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no nie dziś przekłądam spowrotem na zime
Rekomendowane odpowiedzi