domjenick Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 jeśli mieszkasz koło Yorku-to do bradford masz całkiem blisko-spotykamy sie tam co jakiś czas,w tym dziale ,ale w wątku "Spotkania w środkowej częsci Angli" są pogaduchy,a info o spotkaniu zawsze się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 jako ze sie wczesniej tu nie wypowiadalem to dodam swoje 3grosze i dolacze sie do opcji Bridlington to nie musialbym tak daleko wedrowac chociaz inne propozycje tez nie sa zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 no to Panowie,zapraszam do tego wątka-tam zbierała się ekipa,z którą się już spotykaliśmy http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_w_srodkowej_czesci_angliipogaduchy-t45415.1995.html ze względu,ze tamten wątek jest jakby częściej odwiedzany-można tam pogadać ,a jesli pojawi się propozycja-na "ogólnym" info zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 SUPER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no to mamy kolejnego klubowicza ze szkocji (aberdeen) bylbym chetny na spocik...jesliby sie ktos pytal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no to mamy kolejnego klubowicza ze szkocji (aberdeen) bylbym chetny na spocik...jesliby sie ktos pytal Witamy i zapraszamy do śledzenia wątków-na pewno info się pojawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch-76 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 no to mamy kolejnego klubowicza ze szkocji (aberdeen) bylbym chetny na spocik...jesliby sie ktos pytal to może wybierzesz się kolego do Knokhill w niedzielę (16 maja) na zawody ja jadę na 100% a może ktoś jeszcze ze Szkocji fajnie by było się spotkac w parę osób pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Z jakiego rejonu Szkocji jestescie? Moze gdzies w polowie drogi sie kiedys umowimy na spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisiu25 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja jestem z Edynburgha i bylbym za spocikiem w Szkocji aby nie w pierwszej polowie lipca (wyjazd do PL) Mam tez kolege ktory bylby zainteresowany spotkaniem Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 no to witamy-obserwuj na bierząco temat-info na pewno się pojawiz jakimś wyprzedzeniem [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:18_________________________________________________zapraszam do zapoznania się z tematem spotkania http://www.a4-klub.pl/smf/reszta_swiata/spotkanie_z_przejazdem_wzdluz_wybrzeza_wschodniego-t136092.0.html;msg1626908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ja jestem z aberdeen i jesli uzbieral sie kilka osob ze szkocji to jak najbardziej jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisiu25 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To moze niech jeszcze raz wpisza sie osoby chetne na spocik w szkocji, to wtedy zobaczymy ile bedzie osob..........Ja oczywscie jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 a kiedy miałoby się to odbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisiu25 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No termin trzeba jakos wspolnie ustalic. Niech kazdy chetny napisze kiedy by mu pasowalo i wtedy wspolnie dojdziemy do jakiegos porozumienia, oraz niech ktos moze zaproponuje jakies ciekawe miejsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 niech ktos moze zaproponuje jakies ciekawe miejsce:) http://www.a4-klub.pl/smf/spotkanie_z_przejazdem_wzdluz_wybrzeza_wschodniego-t136092.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila995 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 witam, mam problem z moim Rns - wlozone w sobote do autka i mam problem z czytnikiem i kodowaniem czy jest moze ktos z okolic Aberdeen kto ma vaga i mogl by mi pomoc??? ;( cala sobote spedzilam z miom nowym NAVI i radosci z niego niem mam jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 trzeba podciagnac temat do gory ile nas jest ze szkocji?[br]Dopisany: 27-03-2011, 22:29:40_________________________________________________zyje ktos jeszcze w tej szkocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ja mieszkam bardzo blisko szkockiej kreski :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 ja mieszkam bardzo blisko szkockiej kreski :gwizdanie: ode mnie to i tak kawal drogi do anglii mam 400 km wiec mysle ze glasgow lub edi to najlepsze miejsce na spota o ile kiedys by sie taki odbyl bo cos umarlo tutaj wszytsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 no przycichło ostatnio... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi