hhacek Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 czy tkos z was ma moze zdjecie podlokietnika w B5 rok 2000. jestem ciekawy jak jest on zamontowany. a moze ktos ma zdjecie konsolii bez podlokietnika ta czesc co jest zapalniczka , reczny i tylna popielniczka) bo jestem ciekawy czy wyglada tak samo w wersji UK , czy kangole cos sobie zmienili, moze ktos z was montowal sobie taki podlokietnik i moze opisac jak to sie robi bo slyszalem ze konieczne jest wycinanie. dzieki za wszelkie odpowiedzi.
jocker01 Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 czesc! ja mam angola i sam zakladalem podlokietnik! sprawa nie jest trudna! troche umiejetnosci w masterkowaniu i po klopocie! trzeba sciagnac obudowe recznego, wyciagnij taki cycek od spodu i schodzi latwo, po obu stronach konsoli kolo galki skrzyni biegow sa zaslepione sroby po obu stronach po jednej, z tego co pamietam to jeszcze sroba z tylu, pod popielniczka! no i konsole masz zdjeta! wyciagnij gniazda od vaga bo mozna je latwo urwac! jak ja obkrecic w okolicy zapalniczki zobaczysz niezbyt mozno zarysowane miejsce gdzie ma byc wyciecie i wlatnie tam bedziesz muszial wyciac dziore! potem przykrecasz stelarz do konsoli i zakadasz spowrotem, przykrecasz chyba w 3 miejscach i juz masz podlokietnik! mam nadzieje ze pomoglem! nie moge teraz zrobic zdjec bo juz jest za ciemno i nie beda rewelacyjne! Pozdrawiam Jocker01
Gość Murzyn Opublikowano 22 Listopada 2006 Opublikowano 22 Listopada 2006 hhacek, jak chcesz foty bez podlokietnika to moge zrobic...
hhacek Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Opublikowano 23 Listopada 2006 mam nadzieje ze pomoglem nawet bardzo , dzieki Jocker01 [ Dodano: 23-11-2006, 10:56 ] jak chcesz foty bez podlokietnika to moge zrobic... jak mozesz to bym poprosl, dzieki
spanky Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 zdjecia podlokietnika w A4 B5 Avant 2000 r ...
hhacek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2006 dzieki spanky juz wszystko jasne
T-żółw Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 pixel to może byś się pochwalił na forum swoją robotą :roll:
hhacek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2006 bylo tak a jest tak dostalem w prezencie nowy orginalny podlokietnik. dzieki chlopaki raz jeszcze za porady i fotki .
Gość lucas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Opublikowano 20 Grudnia 2006 jaki jest koszt takiego podlokietnika bo niewiem gdzie sie bardziej oplaca w polsce czy w anglii
hhacek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2006 jaki jest koszt takiego podlokietnika nie wiem , dostalem w prezecie.
Hugo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 jaki jest koszt takiego podlokietnika bo niewiem gdzie sie bardziej oplaca w polsce czy w anglii Z rok temu w ASO kosztował 1350zł wersja skórzana.Ja sprzedałem taki nowy do B5 na ebayu za 200euro :diabel:
L.I.O.N Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam.Nie chcę zakładać nowego wątku dla jednego pytania,dlatego podpinam się pod ten....Pytanie następujące :Czy podłokietnik z Avanta(b5) wraz z tunelem, z rocznika 97-ego będzie pasował do sedana rocznik 96(b5)?Czy też są jakieś małe różnice do pokonania?
Nowak_zg Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 podlokietniki z 97r i 96r nie sa takie same ( mam oba i sa pewne roznice w budowie podlokietnika i jego mocowaniu ) sa roznice w montazu samego podlokietnika oraz klapki od podlokietnika wiecej szczegolow czym sie roznia w tym temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,20598.new.html#new
Rekomendowane odpowiedzi