pezex Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Siemka ostatnio naszła mnie myśl, żeby wymienić nici w mieszku dźwigni zmiany biegów. Aktualnie mam czarne, a napewno fajnie wyglądały by czerwone zwłaszcza, iż mam środek na czerwono ozdobiony. Robił ktoś coś takiego?
Reggi Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Ja robiłem A tak na serio to zmiana nitki to strzał w stopę jak za 35-40 zł masz nowy, ładny mieszek z taką nitką jaka Ci się zamani
Moocha Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jakbyś chciał to bawię się w obszywanie takich elementów, jak mieszki i inne pierdółki z wnętrza. Zdjcie0076.jpg | flytm | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl Zdjcie0068.jpg | flytm | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl wysyłka2.jpg | flytm | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
fly07 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Jakbyś chciał to bawię się w obszywanie takich elementów, jak mieszki i inne pierdółki z wnętrza.Zdjcie0076.jpg | flytm | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl Zdjcie0068.jpg | flytm | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl wysyłka2.jpg | flytm | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl A kierownice obszywasz?
kris-krzysztof Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 B.M Customs | Facebook robiłem 3 kierownice, reczny i polecam
pezex Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 forumowy raggaman też obszywa i ludzie sobie zachwalają na forum. Zawsze możesz zapytać
Rekomendowane odpowiedzi