Majkel Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 no Maniuś...piękne to tera masz:kox: a dziękuje, dziękuje ---------- Post dopisany 25-09-2013 at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2013 at 07:02 ---------- No i do dokładki na przód, która ciągle czeka na montaż dołączył dziś RNS-e :banan: Wielkie dzięki dla Siemiana za cały zestaw, fachowe rady i motywacje do dalszych modów
Majkel Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 choroba postępuje fajny modzik no niestety... to już chyba nieuleczalne fajne będzie jak się znajdzie na swoim miejscu
jozek726 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 RNSe to jest to, najlepszy mód jaki zrobiłem
ucho.77 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty: ty będziesz miał szybciej
Majkel Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty:ty będziesz miał szybciej Więc ucho, tak co jutro na Żory wpadniesz i mi kilku wskazówek jeszcze udzielisz, co bym tego nie rozbebeszył i tak z tym nie został ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- RNSe to jest to, najlepszy mód jaki zrobiłem ja się długo zabierałem za kupno RNS-a, ale w końcu się udało i też myśle, że nie będe żałował
ucho.77 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty:ty będziesz miał szybciej Więc ucho, tak co jutro na Żory wpadniesz i mi kilku wskazówek jeszcze udzielisz, co bym tego nie rozbebeszył i tak z tym nie został damy radę,jak mi się przeciągnie na rozładunku to dużym będę
Arturoo Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 gratki zakupu do tego trza BT ...jest ?????
Majkel Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 gratki zakupu do tego trza BT ...jest ????? A dziękuje BT nie ma... jeszcze
Arturoo Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 .....dobra rzecz....musisz* kupić ............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie *
Majkel Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 .....dobra rzecz....musisz* kupić ............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie * taaa... Siemian już mnie dzisiaj uświadomił ile gratów jeszcze mam do wymiany/kupna.... z moich hebli miał dobre 5 minut polewki... :grin::grin:
Arturoo Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 .....dobra rzecz....musisz* kupić ............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie * taaa... Siemian już mnie dzisiaj uświadomił ile gratów jeszcze mam do wymiany/kupna.... z moich hebli miał dobre 5 minut polewki... :grin::grin: dzwonił mi ,.......................że dobre kilka minut szukał nim znalazł ...nie wierząc , w Twoje zapewnienia ,że tam są :grin::grin:
horny devil Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Michał tak to już jest z "nimi" Wydaje Ci się że masz auto w miarę a tu padło. Potem kupujesz i kupujesz Ja ostatnio usłyszałem że mam kuchnię pomalować więc się pytam po co? Na to rewanż: A zderzaki po co chcesz malować?
Majkel Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 Michał tak to już jest z "nimi" Wydaje Ci się że masz auto w miarę a tu padło. Potem kupujesz i kupujesz Ja ostatnio usłyszałem że mam kuchnię pomalować więc się pytam po co? Na to rewanż: A zderzaki po co chcesz malować? Kobiety..... mało która Nas rozumie :grin:
siemian Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 hejka. Miło było poznać Michał. Co do autka to napisze tak: widziałem no i to by było na tyle mojego komentarza :decayed: ---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ---------- ustaw sobie stałe comiesięczne zlecenie z konta do mnie na jakąs tam kwote... w 3-4 lata myśle żę się z tym wszystkim uporamy ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- zedytowałbym pierwszego posta: Jeżeli chodzi o MOD-y to raczej nic wielkiego nie planuje.* edit: Poznałem siemiana zmieniam zdanie. Z góry przepraszam za głupote którą wcześniej napisałem... Więcej grzechów nie pamiętam
Arturoo Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ....no i sie zaczęło ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Michael masz przerąbane......jak raz ktos z nim zacznie to pozostaje na zawsze..... Znam takich co wyjechali....mieszkają 2-3 tyś. km od niego ...i....... ....dalej dostają paczki z granatami do modzenia
horny devil Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Siemian nie chcę Cię znać :grin:
Armi Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Daje radę na -35 i 19" - jestem w szoku jak dobrze. Chyba się skuszę na takie sprężyny ale do 18". Co do RNS-E to
Rekomendowane odpowiedzi