Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] BLACK BITCH - FULL S-line/RNS/ Bix/ Recaro/19"TOUAREG/ H&R FOTO - STR.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no Maniuś...piękne to tera masz:kox::decayed:

Opublikowano
no Maniuś...piękne to tera masz:kox::decayed:

a dziękuje, dziękuje :wink:

---------- Post dopisany 25-09-2013 at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2013 at 07:02 ----------

No i do dokładki na przód, która ciągle czeka na montaż dołączył dziś RNS-e :banan::banan::banan:

Wielkie dzięki dla Siemiana :notworthy: za cały zestaw, fachowe rady i motywacje do dalszych modów :facepalm:

7ae4a4ae55c1977amed.jpg

Opublikowano

choroba postępuje :grin:

:naughty: fajny modzik

Opublikowano
choroba postępuje :grin:

:naughty: fajny modzik

no niestety... to już chyba nieuleczalne :facepalm::decayed:

fajne będzie jak się znajdzie na swoim miejscu :naughty:

Opublikowano

RNSe to jest to, najlepszy mód jaki zrobiłem :wink:

Opublikowano

ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty:

ty będziesz miał szybciej

Opublikowano

Więc ucho, tak co jutro na Żory wpadniesz i mi kilku wskazówek jeszcze udzielisz, co bym tego nie rozbebeszył i tak z tym nie został :decayed:

---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ----------

RNSe to jest to, najlepszy mód jaki zrobiłem :wink:

ja się długo zabierałem za kupno RNS-a, ale w końcu się udało i też myśle, że nie będe żałował :wink:

Opublikowano

Więc ucho, tak co jutro na Żory wpadniesz i mi kilku wskazówek jeszcze udzielisz, co bym tego nie rozbebeszył i tak z tym nie został :decayed:

damy radę,jak mi się przeciągnie na rozładunku to dużym będę:wink:
Opublikowano

gratki zakupu :decayed:

do tego trza BT ...jest ?????:whistling::naughty:

Opublikowano
gratki zakupu :decayed:

do tego trza BT ...jest ?????:whistling::naughty:

A dziękuje :wink:

BT nie ma...

jeszcze :facepalm::decayed:

Opublikowano

:decayed:.....dobra rzecz....musisz* :facepalm::grin: kupić :facepalm:............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie :grin:

*:wink:

Opublikowano
:decayed:.....dobra rzecz....musisz* :facepalm::grin: kupić :facepalm:............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie :grin:

taaa... Siemian już mnie dzisiaj uświadomił ile gratów jeszcze mam do wymiany/kupna.... :facepalm:

z moich hebli miał dobre 5 minut polewki... :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

taaa... Siemian już mnie dzisiaj uświadomił ile gratów jeszcze mam do wymiany/kupna.... :facepalm:

z moich hebli miał dobre 5 minut polewki... :grin::grin::grin::grin:

dzwonił mi ,.......................że dobre kilka minut szukał nim znalazł ...nie wierząc , w Twoje zapewnienia ,że tam są :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
:D:d:d:d:d:d
Opublikowano

Michał tak to już jest z "nimi" Wydaje Ci się że masz auto w miarę a tu padło. Potem kupujesz i kupujesz :P Ja ostatnio usłyszałem że mam kuchnię pomalować więc się pytam po co? Na to rewanż: A zderzaki po co chcesz malować?:facepalm:

Opublikowano
Michał tak to już jest z "nimi" Wydaje Ci się że masz auto w miarę a tu padło. Potem kupujesz i kupujesz :P Ja ostatnio usłyszałem że mam kuchnię pomalować więc się pytam po co? Na to rewanż: A zderzaki po co chcesz malować?:facepalm:

Kobiety..... mało która Nas rozumie :grin::grin::grin:

Opublikowano

hejka. Miło było poznać Michał.

Co do autka to napisze tak: widziałem :decayed:

no i to by było na tyle mojego komentarza :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ----------

ustaw sobie stałe comiesięczne zlecenie z konta do mnie na jakąs tam kwote...

w 3-4 lata myśle żę się z tym wszystkim uporamy :grin:

---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ----------

zedytowałbym pierwszego posta:

Jeżeli chodzi o MOD-y to raczej nic wielkiego nie planuje.*

edit: Poznałem siemiana zmieniam zdanie. Z góry przepraszam za głupote którą wcześniej napisałem... Więcej grzechów nie pamiętam :decayed:

Opublikowano

:decayed:....no i sie zaczęło :polew:

---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

Michael masz przerąbane......jak raz ktos z nim zacznie to pozostaje na zawsze.....

Znam takich co wyjechali....mieszkają 2-3 tyś. km od niego ...i.......

....dalej dostają paczki z granatami do modzenia :facepalm::decayed:

Opublikowano

Daje radę na -35 i 19" - jestem w szoku jak dobrze. Chyba się skuszę na takie sprężyny ale do 18". Co do RNS-E to :naughty::kox: