Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście zaglądam tu, kusi mnie by się kiedyś wybrać na jakiś spot audi gdyby był z ciekawości bo nigdy nie byłem, od nie dawna mam a4 b5, chociaż osobiście niestety nic nie modzilem więc bym się zastanawiał czy pojechać, zwłaszcza na moich fabrycZnych 15 :D . Mam również kumpla który ma taką samą b5 jak ja, na razie robimy spoty z dwóch aut :) (z okolicy Konina jesteśmy)

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To zróbmy jak kiedyś niedziela 15a myjka wulkanex

Ktoś za? Lub może inny termin?

Opublikowano

zgibał mi się kabel do vaga. Ma ktoś czas mnie podpiąć w okolicy Słupcy ?

Opublikowano

Ja osobiście zaglądam tu, kusi mnie by się kiedyś wybrać na jakiś spot audi gdyby był z ciekawości bo nigdy nie byłem, od nie dawna mam a4 b5, chociaż osobiście niestety nic nie modzilem więc bym się zastanawiał czy pojechać, zwłaszcza na moich fabrycZnych 15 :D . Mam również kumpla który ma taką samą b5 jak ja, na razie robimy spoty z dwóch aut :) (z okolicy Konina jesteśmy)

Ja też nic nie modziłem i mam fabryczne alu 15, ma być:

pełen FIS z manetką

tempomat

Kiera multi

Radio concert + bluetooth

Plany są od dwóch lat, ale z realizacją coś nie idzie :D

Też potrzebuje kabel i na pro stronie tyle jest tego że nie ogarniam :) jak byś coś dobrego wskazał to zakupie

Edytowane przez xsebo1

Opublikowano

Może być niedziela tylko może galeria nad jeziorem zamiast myjki

Opublikowano

Już raz nas wygoniła ładna policjantka, dejv zagadywał :D

Opublikowano

W weekend pod ferio jakies moto show ma być, może gdzieś tam spota zrobić

Opublikowano

Jestem za możemy zrobić na galerii.

Opublikowano

Ja osobiście będę w sobotę pod ferio w Koninie wieczorem na samochodowym kinie na parkingu. Z tego co słyszałem właśnie Moto show ma być po południu, być może się wybiorę bo będę akurat u kobiety w Koninie

Opublikowano

Powitać panowie. :hi: to może w sobotę zrobimy jak ma być moto show? Co wy na to?

Opublikowano

Sobota mi odpada gości mam

Opublikowano

No ja niestety też w sobotę pracuję na nockę więc. Niedziela jak najbardziej może w końcu coś wypali. Ja osobiście zbieram graty i codziennie katuje olx, allegro itp. cierpliwość popłaca oto taki full fis kupiłem za 49 zł w bdb stanie z białym podświetlaniem zegarów. :decayed:

Pany odzywajcie się na facebooku w naszej grupie bo pustki tam totalne a szybciej coś ogarnąć idzie tutaj mega mało osób siedzi.

FOTA ZAPODANA Z NETA BO POŁOWA KUPIONYCH GRATÓW JEŹDZI ZE MNĄ W BAGAJU A RESZTA GRZEJE PÓŁKI W GARAŻU. TERAZ POLOWANIE NA S4, HEBLE 320 od S4, recaro + kiera ( mam już fajną koncepcję) konsola 2 din progi s4, gwint i jakieś alusy 18.. Niedługo założę nowy temat albo większość będę wstawiał na fejsie w mojej grupie WORK&STREET. Generalnie sporo gratów leży i czeka aż wpadnie do niuni. Mam nadzieję,że sezon 2016 będzie już obfity :) W między czasie z Arkiem od czarnej B5 wykupić chcemy swoje rejki jedna to SNOW moja SLOW 2 auta z grupy WORKSTREET o podobnych rejkach którymi bd się promowali. Tak więc cała zima na zbieranie gratów. Z mechanicznych rzeczy to plany są duże. Mam zamiar doj**ać 1.8t w DP, przelot 2.5 cala + intercooler+ turbo hybryde i większe wtryski od bexa całość stawiam na 270-300km. :jerk:

937ddf2e050d540926d1c80661267ca4.jpg

Będę miał na sprzedaż licznik 1/2 fis w bdb stanie jakby ktoś chciał ;)

SPOT NIEDZIELA 13.09 godzina 16:00 !

https://www.facebook.com/events/513875562112564/

Edytowane przez KeteO

Opublikowano

Gdyby ktoś Potrzebował kabel vag to taki posiadam i mogę udostępnić :)

Opublikowano

Generalnie wszyscy którzy wchodzą tutaj na forum rejestrujcie się na nowym na którym my siedzimy. Tutaj niestety większość działów już umarło i nastąpił podział. Stara ekipa poszła na b5 battalion.pl

Niestety administrator zabronił wklejania linku i używania tej strony dlatego znajdziecie nas na :

www . b5 battalion . pl -----> dział SPOTY -----> Konińsko-Słupeckie

Edytowane przez KeteO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie, chcę przyciemnić szyby w swojej a4, może ktoś, kogoś polecić z Konina lub okolic co się tym zajmuje? Oczywiście za przystępną cenę. Zakłady, które ogłaszają się w necie mają trochę kosmiczne ceny;/

Opublikowano

Powitać. :hi: ja robiłem w turku coś koło 300zł wyniosło mnie to z wydatek firma auto szyby turek jakoś tak zrobili mi ładnie ja jestem zadowolony jeszcze wiem że kolega Darek tam robił lecz on wszystkie szyby i cenę pewnie miał inna sprawdzona dobra firma lecz chłopaki w koninie też robili ale nie wiem u kogo? :(

Opublikowano

Tez tam robiłem :) ceny kosmiczne bo w B5 trzeba sie narobić bo szyba z ramka wychodzi a potem trzeba to jeszcze ustawić by nie wiało Ci w aucie dlatego taka cena.

W golfach itp mam ramkę na stałe a to różnica.

Opublikowano

No mnie też interesuje przyciemnienie wszystkich prócz czołowej:) ile czasu taki zabieg może trwać?

Opublikowano

Pytałem jak wymieniałem przednią szybę w marantowie za meblami abra. Polecili kolesia z ich oddziału w kole, mówili że jest najlepszy. Bierze 200 zł + folia we własnym zakresie

Opublikowano

Też słyszałem że w kole bardzo dobrze robią i tam chyba się przejade