darek995 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bartek ja mam V6 więc jest też troche Cięższe i siedzi niżej tutaj masz foto jak siedzi na tyle. 18 no fakt są ale robią robote na tym aucie więc za jakiś czas może w sierpniu lub lipcu w ruch pójdzie papier wodny i pasta polerska i polerka wżer i głębokich rys są do odratowania a kolor zostanie bo pasuje teraz do auta. http://s17.postimg.org/vyjerqzob/19062014_023.jpg ---------- Post dopisany 21-06-2014 at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2014 at 23:50 ---------- PS: Darek o jakie zdjęcia wam chodzi bo ja już nie łapię ? Przecież w spoilerach większość zdjęć jest. Bo w spoilerach dobrze ze masz, tylko by wątek był popularny to wrzucaj tez zdjęcia w posty. Nawet wiecej bo nie musisz przebierać np. Zdjęcia z prac itp. A sam wątek strona główna jest taka okładka kasiazka wiec tam gotowe mody i zdjęcia ewentualnie gadżetów plus segregacja miesiącami czy sezonami Tapnięte z iphona
Bartek B5 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Rezacze Zippyshare.com - BB5-Privte electro mix vol 1.mp3 łapcie cos odemnie do odsłuchu
fatboy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ---------- Bartek ja mam V6 więc jest też troche Cięższe i siedzi niżej tutaj masz foto jak siedzi na tyle. 18 no fakt są ale robią robote na tym aucie więc za jakiś czas może w sierpniu lub lipcu w ruch pójdzie papier wodny i pasta polerska i polerka wżer i głębokich rys są do odratowania a kolor zostanie bo pasuje teraz do auta. http://s17.postimg.org/vyjerqzob/19062014_023.jpg ---------- Post dopisany 21-06-2014 at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2014 at 23:50 ---------- PS: Darek o jakie zdjęcia wam chodzi bo ja już nie łapię ? Przecież w spoilerach większość zdjęć jest. Bo w spoilerach dobrze ze masz, tylko by wątek był popularny to wrzucaj tez zdjęcia w posty. Nawet wiecej bo nie musisz przebierać np. Zdjęcia z prac itp. A sam wątek strona główna jest taka okładka kasiazka wiec tam gotowe mody i zdjęcia ewentualnie gadżetów plus segregacja miesiącami czy sezonami Tapnięte z iphona Daruś to bierzesz sprzęciora czy nie bo jak nie to wypycham go na internety
P1RAT Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bartek ja mam V6 więc jest też troche Cięższe i siedzi niżej tutaj masz foto jak siedzi na tyle. 18 no fakt są ale robią robote na tym aucie więc za jakiś czas może w sierpniu lub lipcu w ruch pójdzie papier wodny i pasta polerska i polerka wżer i głębokich rys są do odratowania a kolor zostanie bo pasuje teraz do auta. http://s17.postimg.org/vyjerqzob/19062014_023.jpg ---------- Post dopisany 21-06-2014 at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2014 at 23:50 ---------- PS: Darek o jakie zdjęcia wam chodzi bo ja już nie łapię ? Przecież w spoilerach większość zdjęć jest. Bo w spoilerach dobrze ze masz, tylko by wątek był popularny to wrzucaj tez zdjęcia w posty. Nawet wiecej bo nie musisz przebierać np. Zdjęcia z prac itp. A sam wątek strona główna jest taka okładka kasiazka wiec tam gotowe mody i zdjęcia ewentualnie gadżetów plus segregacja miesiącami czy sezonami Tapnięte z iphona Okej tak zrobię. Dzisiaj koło 2 w nocy wyjechałem z domu i po 300 m stali panowie policjanci. Niby na początku wszystko okej przejechałem z 200 m a oni za mną dogonili mnie i bombki.. Ale szyby przeszły próbę chociaż opuściłem je do połowy dla spokoju żeby nie kusić losu. W dzień 15 % jest dość jasne co do tyłu więc mam nadzieję,że będzie okej z tym.
Labiel Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 No to wam powiem że ją to mam lajcik: ) benzyny na trasie około 8.5 l na 100 km w cztery osoby do 100km na godzinę a gazu cykl mieszany za 50 zł około 250 km do 300 km zależy jaką stacja a na te czysy to plusik To w moim APU na trasie przy spokojnej jeździe (trasa Kleczew-Poznań) zszedłem poniżej 8l (7,8l z tego co pamiętam) . Ta sama trasa przy ciskaniu 8,2l - stwierdziłem więc że szkoda oszczędzać i lepiej mieć przyjemność z jazdy Miasto to już niestety całkiem inna bajka.
darek995 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bartek ja mam V6 więc jest też troche Cięższe i siedzi niżej tutaj masz foto jak siedzi na tyle. 18 no fakt są ale robią robote na tym aucie więc za jakiś czas może w sierpniu lub lipcu w ruch pójdzie papier wodny i pasta polerska i polerka wżer i głębokich rys są do odratowania a kolor zostanie bo pasuje teraz do auta. http://s17.postimg.org/vyjerqzob/19062014_023.jpg ---------- Post dopisany 21-06-2014 at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2014 at 23:50 ---------- PS: Darek o jakie zdjęcia wam chodzi bo ja już nie łapię ? Przecież w spoilerach większość zdjęć jest. Bo w spoilerach dobrze ze masz, tylko by wątek był popularny to wrzucaj tez zdjęcia w posty. Nawet wiecej bo nie musisz przebierać np. Zdjęcia z prac itp. A sam wątek strona główna jest taka okładka kasiazka wiec tam gotowe mody i zdjęcia ewentualnie gadżetów plus segregacja miesiącami czy sezonami Tapnięte z iphona Okej tak zrobię. Dzisiaj koło 2 w nocy wyjechałem z domu i po 300 m stali panowie policjanci. Niby na początku wszystko okej przejechałem z 200 m a oni za mną dogonili mnie i bombki.. Ale szyby przeszły próbę chociaż opuściłem je do połowy dla spokoju żeby nie kusić losu. W dzień 15 % jest dość jasne co do tyłu więc mam nadzieję,że będzie okej z tym. Wziąłbym tylko z kasy sie wypłukalem na ten miesiąc. Kupiłem gwint ( jedzie do mnie), licznik Fis sie trafił, wodka na wesele, i paredupereli Tapnięte z iphona
P1RAT Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Darek którego ty masz to wesele bo trzeba coś wymyślić i ustalić za niedługo tą twoją eskortę. Swoją drogą masz immo poza licznikiem czy w liczniku? Bo jeśli ty masz poza to ja jeszcze pewnie też.
darek995 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Immo poza licznikiem No trzeba sie spotkać i obgadać bo 27 września 14.30 musi byc przednio Tapnięte z iphona
Michu B5 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pany nie ma ktoś na zbyciu redukcji wieloklinu ---------- Post dopisany 24-06-2014 at 07:04 ---------- Poprzedni post napisany 23-06-2014 at 21:06 ----------
xsebo1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Hi all Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
P1RAT Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Hi allWysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Któż to się odezwał po długiej przerwie.
Rekomendowane odpowiedzi