Strażak R1 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Póki co zostanie, bo nie ma wyjścia Nie ma opcji abym sprzedał ją za groszę przy stanie technicznym zdecydowanie lepszym niż większość nowszych aut. +100000 do respektu Chętnie zamienię na A6 C5, z jakimś dobrym silnikiem benzynowym albo benz+gaz tylko sedan kombi nie uznaje. dlaczego kombi nie uznajesz? Jak dla Mnie auto traci swój urok, poza Tym, żona nie zgadza się na auto w tym nadwozu, Ja najbardziej byłbym osobiście za lift-backiem ale na razie brakuje $$ na Audi A5 Mozna w niedziele ;-) A Sobota wchodzi w rachubę? Edytowane 16 Października 2014 przez Strażak R1
Michu B5 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Sobota pracujaca to moze cos za tydz sie ogarnie jak nikogo na niedziele nie ma
Strażak R1 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Sobota pracujaca to moze cos za tydz sie ogarnie jak nikogo na niedziele nie ma W niedzielę Ja niestety nie dam rady :/
darek995 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 A w niedziele ja bym dał radę chyba Michu do 9,5j et42 najlepszy dystans 25mm a tak btw nie ma ktoś na sprzedaż coś ciekawego z Golf V, Octavia II lub coś innego z 1.9TDI 105KM.
Strażak R1 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 A właśnie, tak przy okazji, jeśli ktoś byłby zainteresowany czyszczeniem wnętrza: praniem tapicerki w aucie, to zapraszam do Mnie
Michu B5 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Dariusz mysle ze 9.5 zmieszcze z tylu . Dobrze wiedziec Strazak ;-)
Strażak R1 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Dariusz mysle ze 9.5 zmieszcze z tylu . Dobrze wiedziec Strazak ;-) Do usług Panowie, skoro tak lokalnie działamy, to zwracam się z prośbą do wszystkich... Już piszę o co chodzi... W Mojej miejscowości LĄDEK mamy taką inicjatywę społeczną, jako, że mieszkańców jest u Mnie niecałe 800 ludków, ciężko nam konkurować z miastami takimi jak Kraków, Poznań itp. Istnieje u Nas stoważyszenie "Aktywnie w Przyszłość" po ostatniej podobnej do tej akcji udało nam się uzyskać środki na zrobienie i wyposażenie siłowni ogólnodostępnej To druga aukcja, która ma na celu pozyskanie środków głównie na budowę Placu Zabaw dla dzieci. Wystarczy zagłosować, raz dziennie do końca akcji pozostało 29 dni. Po kliknięciu głosuj podaje sie e-mail na niego dostajemu mail i klikamy potwierdzam oddanie głosu, Nr kom może być fikcyjny, kod pocztowy również. https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,792,duzo-mozliwosci-dla-twojej-aktywnosci.html ps. U Mnie w miejscowości parcie na głosowanie jest tak duże, że sąsiad chodzi do sąsiada i pyta... a Ty już głosowałeś?
slo Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 co za b6 avant na śmiesznych lampach a'la led śmiga po słupcy i wrześni ? Rejka WPI
dareczek84 Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,792,duzo-mozliwosci-dla-twojej-aktywnosci.html ps. U Mnie w miejscowości parcie na głosowanie jest tak duże, że sąsiad chodzi do sąsiada i pyta... a Ty już głosowałeś? = zrobione
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 chłopaczek z ostatniej nie udanej sprzedaży auta mojego napisał mi tak: "ale fakt faktem że wypadało przyjechać umytym i suchym autem" wyśmiałem go sikiem po prostu jak po ponad 200 km mam przyjechać umytym autem i suchym
Labiel Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 To ty jechałeś do klienta zamiast on do ciebie?
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 To ty jechałeś do klienta zamiast on do ciebie? spotkaliśmy się w połowie drogi We Wrocławiu on był za krakowa
Labiel Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Na przyszłość nie idź na takie układy. Chce kupić to niech przyjeżdża, a nie naraża ciebie na koszty po to żeby sobie auto obejrzeć.
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 Na przyszłość nie idź na takie układy. Chce kupić to niech przyjeżdża, a nie naraża ciebie na koszty po to żeby sobie auto obejrzeć. oddał za paliwo + coś tam
Rekomendowane odpowiedzi