darek995 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Tam są wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ewentualnie auditeam.pl tam siedzą krawaciarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Tam nie nie ma klimatu i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Trzeba się wziąć za organizację jakiś spotów. Konkretne terminy konkretne miejsca. Chciałbym by spoty odbywały się w różnych miejscach by nie było monotonii oraz by kazdy miał taki sam dojazd. Można dogadać się również z grupą CMG MOGILNO. Bardzo fajni ludzie i miła atmosfera. Przede wszystkim ludzie z pasją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Trzeba się wziąć za organizację jakiś spotów. Konkretne terminy konkretne miejsca. Chciałbym by spoty odbywały się w różnych miejscach by nie było monotonii oraz by kazdy miał taki sam dojazd. Można dogadać się również z grupą CMG MOGILNO. Bardzo fajni ludzie i miła atmosfera. Przede wszystkim ludzie z pasją. Dobrze gada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Prędzej z Vag wiara środa wlkp bo my sie zebrać nie możemy w obrębie 15-20km a co dopiero więcej. Ja wiek ze CMG Mogilno maja dobre fury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pany, czyj ten czerwony avant b5 kopciuch na PTU, z naklejką klubową i psem w środku? Strasznie dymi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Nie mam pojęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 W mojej okolicy to co jakiś czas widzę ale nie znam właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pany, czyj ten czerwony avant b5 kopciuch na PTU, z naklejką klubową i psem w środku? Strasznie dymi! Ja sobie nie przypominam by jakiś czerwony avant w b5 był kiedykolwiek na jakimś spocie u nas. Hmm napewno naszą wlepę miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Może był innym autem? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Naklejka klubowa czyt. A4klub wiec ktoś kupił skądś i jeździ na nieświadomce, ta naklejka mógł mieć każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pany, czyj ten czerwony avant b5 kopciuch na PTU, z naklejką klubową i psem w środku? Strasznie dymi! Ja sobie nie przypominam by jakiś czerwony avant w b5 był kiedykolwiek na jakimś spocie u nas. Hmm napewno naszą wlepę miał ? Wlepę i nieoryginalne lampy tylne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Trzeba oskalpować kominiarza [emoji14] Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez xsebo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 To zależy jeszcze o jakiej wlepie mowa? A4 klub czy VAG WLKP WSCHÓD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jechałem w Finlandii to jeden koleś trzymał się lewego tylu ok 5 minut i pewnie chciał rozszyfrować wlepe Vag Wlkp wschód Jakiś znaczek PL przydał by się w nowej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pewnie mu się spodobało i chciał rozgryźć co jest grane. A tymczasem u mnie ... Rozpoczyna się kupowanie części technicznych a przez zimę szukam pakietu s4 i wiele rzeczy do furmanki Pora odświeżyć wątek Najlepsze zakupy u wujka Wandeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Powitać panowie. jak tam znosicie upały co prawda dziś lub jutro ma być rekordowa temperatura. Dawid widzę kable są już pod suba szykowane. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Powitać Ja znoszę o tak Temp 34-37 słońce pali, żona nie nadąża smarować [emoji14] Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez xsebo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam Panowie, podpowiedzcie mi. Czy felga 17" ET45 7,5 cala z oponami 235/45 bedzie ok? czy mocno sie schowa? Jak to bedzie wyglądało? Doradzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi