darek995 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Tera tylko dołożyć quattro bo fabrycznie nie wychodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_konin Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nie ma takiej potrzeby Jedynie co,to niestety mam najprawdopodobniej kosz sprzegla do wymiany w skrzyni, jezdzic jezdzi,ale lepiej to zrobić Bartas z Wrześni będzie w następnym miesiącu działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Powitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 co słuchać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 2.0 trochę słabe, ale w trasie przy 130 spala 7.2l co mnie zadowala + olej co mnie nie zadowala [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nie ma takiej potrzeby Jedynie co,to niestety mam najprawdopodobniej kosz sprzegla do wymiany w skrzyni, jezdzic jezdzi,ale lepiej to zrobić Bartas z Wrześni będzie w następnym miesiącu działał W zimę zmienisz zdanie A nawet na mokrym jest różnica po deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 U mnie czasem był problem z 1,2 lub wstecznym. Przed odpaleniem elegancko, po zapłonie kilka pierwszych zmian jakby haczyło lub sporadycznie nie wysprzeglało 2 biegu. Wymieniłem płyn hamulcowy i jest ok, bąbel powietrza lub stary płyn (stary łapie wilgoć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_konin Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie miałem jeszcze okazji jeździć z quattro i może dlatego 2.0 trochę słabe, ale w trasie przy 130 spala 7.2l co mnie zadowala + olej co mnie nie zadowala [emoji14] Ostatnio miałem okazje sprawdzić ile mój w trasie wezmie, z pełnym bagażnikiem i 5osób na pace, prędkość 150-180 napił się 12litrów LPG. W dodatku źle była ustawiona instalacja, brak mocy itd, wszystko zostało zmienione, i czekam na najbliższa okazję i sprawdzenie, czy spalanie coś spadnie czy nie:) chociaż 12 litrów to i tak nie jest dużo, w mieście ok 13-14. A jak tam u was na LPG, CHECK sie pojawia ?? Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Lukasz_konin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jak nie było mocy to teraz spalanie może wzrosnąć hehe Właśnie przed chwila skończylismy stroić mi lpg z ghostem na afr. Teraz Vałka powinna jeszcze lepiej jechać cel to ta sama moc co PB przy ostatnim pomiarze było na PB 155KM a na LPG 149KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jeżdżę na Pb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) U mnie jakoś w tamtym roku miałem wgrana mapę do lpg wymiana filtrów i dwa wtryski nowe do tej pory nic mi się nie dzieje (odpukać w nie malowane: ) ) A doda że instalacja to stag 4 Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Sylwek A 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_konin Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Orientujecie się może, czy radio AUDI CONCERT od a3 podejdzie do a4 ? wizualnie niby jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Powinien podejść różnica jest taka,że przedlifty miały 22 cm polifty bodajże 23cm. Róznica między ramką była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_konin Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wiem że a3 jest z 2006 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hmm to tego nie wiem bo w tych nowszych autach mogli robić już inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_konin Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No i co, myślicie coś nad jakimś Spotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Info jest na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 We Finlandii lecialem szutrową drogą stówke, wpadłem w dół przodem z lekko wcisnietym hamulcem. Efekt jest taki że hamując z dużych prędkości cały przód jakby skacze. Zawiecha zero luzu, wygiely się tarcze lub piasty - jutro będzie mi warsztat czujnikiem sprawdzał. Miał by ktoś coś? W weekend mam wyjazd :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 zapraszamy na spota w niedziele w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_konin Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Info jest na FB Gdzie dokładnie na FB ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi