Blachu Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 :siema: Sent from my RM-821_eu_poland_324 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- :siema:Sent from my RM-821_eu_poland_324 using Tapatalk Kolego zapraszamy częściej a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- :siema:Sent from my RM-821_eu_poland_324 using Tapatalk Kolego zapraszamy częściej a nie W przyszły weekend wymieniam opony na przodzie (na obecnych strach już jeździć ), więc mógłbym w końcu wpaść na jakiś spocik, gdyby coś się kroiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 W przyszły weekend można cos zrobic Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jedynie w sobote bo niedziela u mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Też byłbym bardziej za sobotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To ja odpadam w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 to następny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 A to po wszystkich świętych ? Czy jednak ta sobota. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 To lepiej chyba po wszystkich świętych, by Arkowi też spasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 To lepiej chyba po wszystkich świętych, by Arkowi też spasowało Jedyny się zainteresował że ja nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Założyciel tematu o naszych spotach musi być obowiązkowo na każdym spocie Sent from Lumia 920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Założyciel tematu o naszych spotach musi być obowiązkowo na każdym spocie Sent from Lumia 920 i wódka na spotach też Jedno foto wrzucę z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Bestiee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Przejrzałem stary wątek spoty konińskie do kilku osób wysłałem PW że zapraszamy na spoty coś zobaczymy. Trzeba trochę wiary ogarnąć na spoty:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dzisiaj miałem maly spocik moja a4 i a4 lift 1.8t quattro w Sieradzu Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Co byście powiedzieli na wspólny spot z Poznaniem? Zbiórka w niedziele i dzida na Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekII Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jestem chętny jak coś w Koninie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_siara Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jak bedziecie w Poznaniu to i ja wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Słupca itp ma bliżej do pzn. Tu widzę chętnych na Konin nawet. W ten week mi nie pasuje za cholerę. :/ Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi