dziako Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam, kupiłem kabel (viaken.pl), zainstalowałem program Polski VAG 4.9 kilka prób połączenia z A4 i nic, a ostatnio komunikat przy odpalaniu programu Polski VAG 4.9 (z podłączonym kablem lub bez) "niedostępne urządzenie COM" o co chodzi? Dodam, że spróbowałem z programem VAG-COM 409.1 i wszystko ok łączy bez problemu, ale chciałbym coś po polsku, żeby coś nie namieszać w A4.
szymus_k Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 w menadżerze urządzeń w windowsie musisz mieć ustawiony ten sam port COM w sterowniku kabla co w programie Polski VAG. Wtedy na bank pójdzie.
dziako Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 Czy przy próbie połączenia z A4 zapłon powinien być włączony? Nigdy nie używałem takiego kabla stąd moje pytania
joeblack Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 zapłon oczywiście ze tak , kierowac sie według info szymus_k
przemik Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Temat wałkowany milion razy.... Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi