d4widoV Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Plaka uzywalem przez dluzszy czas, bo lubie jak sie swieci ale szczerze mowiac dziadostwo osadza sie w szczelinach i na tapicerce wiec zrezygnowalem, uzywam go do opon ;D Od niedawna uzywam srodka z malego sklepiku motoryzacyjnego, sprzedaja w pollitrowych butelkach bez etykiety, napisane jest markerem "vinyl". Ogolnie bardzo fajny srodek, dlugo zachowuje swoje wlasciwosci i jest bardzo wydajny, uzywam tez go na zewnatrz i przez dlugi czas plastiki i uszczelki sa gleboko czarne a nie wyblakle. Taaa, PLAL do opon... ekonomicznie... Ale popsikasz i ciagnie kurz i piasek jak nie wiemm to dziadostwo, zainwestuj w jakis porzadny dressing do opon a efekt trwaly na dlugo
Gość Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 wg mnie najlepsze są specjalne chusteczki do deski. W przeciwieństwie do preparatów w sprayu nie zasyfisz sobie szyby "psikając" sprayem na deskę.
kris-krzysztof Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 AUTOGLYM VINYL & RUBBER rozcieńcz 1:2 bedzie matowe wykończenie 303 AEROSPACE PROTECTANT POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK MEGUIARS ULTIMATE PROTECTANT-ale to nie daje wykończenia w macie lekki nie drażniący połysk
Reggi Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 wg mnie najlepsze są specjalne chusteczki do deski. W przeciwieństwie do preparatów w sprayu nie zasyfisz sobie szyby "psikając" sprayem na deskę. Mleczkiem też nie syfisz, a wydaje sie bardziej wydajne
grzes1150 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Wilgotne ściereczki od AUTOLANDu polecam. O takie: AUTOLAND Chusteczki do kokpitu QUICK 25szt. - RIM Kowalczyk sklep internetowy Nie pozostawiają mocnego "świecenia" , dobrze zbierają kurz , pozostawiają ładny zapach
grom Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Ja bardzo długo używałem Sonaxa Extreme mat i szczerze mówiąc pasował mi. Teraz używam do wnętrza kosmetyków Diamondbrite i śmiało moge polecić. W porównaniu do Sonaxa o wiele dłużej utrzymuje się efekt czystej matowej deski. Cenowo tez sa bardzo atrakcyjne.
andrew121251212 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 A są jakieś środki,które by zamaskowały zarysowania plastików. Chodzi mi dokładnie o tylne osłony przednich siedzeń. Skopane i porysowane ....
A4B5AJM Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Od kilku lat używam Meguiar's w różnych autach i nie mam zamiaru zmieniać.
andrew121251212 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 od kilku lat używam meguiar's w różnych autach i nie mam zamiaru zmieniać. dzieki zakupie i zastosuje dam znac co i jak
gies0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 jaki środek polecacie do czyszczenia tapicerki, na boczkach zrobiły mi się jakieś dziwne białe zacieki
jajcosz Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 deskę rozdzielczą przelatuje ścierą z płynem do naczyń i później na sucho
Rekomendowane odpowiedzi