grzes1150 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Auto na odmulonych lekkich wydechach:
grzes1150 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Narazie końcowe, ciężkie baniaki zastąpiłem zgrabnymi przelotowymi puszeczkami... jest lekko, przelotowo i z dobrym pomrukiem
wampir Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Napisz jaki to model i ile taka impreza ?
edekxp Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 BFB ma 163km i niemożliwe aby samym wydechem podnieść moc na 190km, pewnie mapa zmieniona. Jakie masz zadane doładowanie?
grzes1150 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 BFB ma 163km i niemożliwe aby samym wydechem podnieść moc na 190km, pewnie mapa zmieniona.Jakie masz zadane doładowanie? Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś tak może pomyśleć Oczywiście auto po remapie... dmuchanie 1Bar Soft miał być bezpieczny przy czym została wyłączona druga sonda, egr i pompa sai.
McGiver Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 BFB ma 163km i niemożliwe aby samym wydechem podnieść moc na 190km, pewnie mapa zmieniona.Jakie masz zadane doładowanie? Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś tak może pomyśleć Oczywiście auto po remapie... dmuchanie 1Bar Soft miał być bezpieczny przy czym została wyłączona druga sonda, egr i pompa sai. to ty masz EGRa u siebie? a co to za model? jakiś prototyp? patrze u ciebie takie same straty mocy jak i u mnie u mnie na 1,1bara było 200KM i 300Nm
grzes1150 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 BFB ma 163km i niemożliwe aby samym wydechem podnieść moc na 190km, pewnie mapa zmieniona.Jakie masz zadane doładowanie? Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś tak może pomyśleć Oczywiście auto po remapie... dmuchanie 1Bar Soft miał być bezpieczny przy czym została wyłączona druga sonda, egr i pompa sai. to ty masz EGRa u siebie? a co to za model? jakiś prototyp? patrze u ciebie takie same straty mocy jak i u mnie u mnie na 1,1bara było 200KM i 300Nm No dobra zawór kombinowany Auto było hamowane w upalny dzień
McGiver Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 BFB ma 163km i niemożliwe aby samym wydechem podnieść moc na 190km, pewnie mapa zmieniona.Jakie masz zadane doładowanie? Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś tak może pomyśleć Oczywiście auto po remapie... dmuchanie 1Bar Soft miał być bezpieczny przy czym została wyłączona druga sonda, egr i pompa sai. to ty masz EGRa u siebie? a co to za model? jakiś prototyp? patrze u ciebie takie same straty mocy jak i u mnie u mnie na 1,1bara było 200KM i 300Nm No dobra zawór kombinowany Auto było hamowane w upalny dzień Jakoś se qrna nie przypominam żeby 27 września był taki straszny upał ale jak na seryjnego ICka i upał to niezły wynik i tak
grzes1150 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 BFB ma 163km i niemożliwe aby samym wydechem podnieść moc na 190km, pewnie mapa zmieniona.Jakie masz zadane doładowanie? Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś tak może pomyśleć Oczywiście auto po remapie... dmuchanie 1Bar Soft miał być bezpieczny przy czym została wyłączona druga sonda, egr i pompa sai. to ty masz EGRa u siebie? a co to za model? jakiś prototyp? patrze u ciebie takie same straty mocy jak i u mnie u mnie na 1,1bara było 200KM i 300Nm No dobra zawór kombinowany Auto było hamowane w upalny dzień Jakoś se qrna nie przypominam żeby 27 września był taki straszny upał ale jak na seryjnego ICka i upał to niezły wynik i tak temp. otoczenia masz na wykresie Po zimie trzeba atakować coolera ale jeszcze sam nie wiem co i jak
Rekomendowane odpowiedzi