fusse Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 witaam jak w temacie, czy kolo zamachowe z awx na 100% pasuje do afn'a ? wiem,ze sprzeglo z awx pasuje pod kolo afn.
radimm Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ja gdzies kiedyś słyszałem że dwumas awx i afn jest identyczny
Cin Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Potwierdzam, sam tak zakładałem
fusse Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 to jeszcze moze dopytam, brac kolo awx czy afn? czy awx jest trwalsze od afn?
grabson765 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 kolo bedzie takie samo choc mowia ze numery ma inne wez te ktore bedzie tansze
Łaszczu Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Czymś na pewno się różni. Chodź by ORI tarcza sprzęgła do dwumasy AWX nie ma sprężynek tłumiących. Ja mam dwumase i sprzęgło od AWX i ładnie praży.
fusse Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 masz moze Laszczu jakies wideo jak jedzie furka? bo wykresu widze nie ma:( rowniez celuje w taki setup choc moze wolalbym 260 wtryski, krótszy czas wtrysku bedzie dla wiekszych dawek.
Rekomendowane odpowiedzi