Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] System ..::BOSE::..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie głośników w bagażniku i tego subwoofera i wzmacniacza i zmieniarki ?

mam chorusa i gra mi tylko przód natomiast z tyłu są głośniki ale obok lewego wisi wtyczka taka prostokątna i nic wiecej nie mam, oczywiście tylnie głośniki nie grają więc lipton, jeszcze teraz mi chorus zaczął świrować z głośnością (wyczytałem że trzeba podgrzać jakiś układ ale dla mnie to jest śmiech na sali żeby coś takiego robić w AUDI więc szukam dobrego concerta - choć już nie wyglada tak ładnie jak chorus)

pozdro600

Opublikowano

tez mam ten zestaw na wzmacniaczach i sie dało bez żadnego adaptera, wystarczy pare kabelków przelutowac :wink4:

Nie twierdze, że nie, ja nie chciałem poprostu kabli z fabrycznymi kostkami przerabiać... :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś może podrzucić jakie głośniki występowały w B5 sedan w tylnej półce wiem,że napewno nokia i co jeszcze.......?

Opublikowano

Witam. Chciałem podłączyć się do tematu, posiadam radio symphony i sześć głośników, prawdopodobnie system BOSE (znaczki BOSE na głośnikach), ale wysiadł mi prawy przedni głośnik, nie mogę znależć innego w takim typie, próbowałem na allegro bez efektów, znajomy elektryk radzi mi w zamian kupić komplet do przodu Blaupunkta, co o tym sądzicie ,lub gdzie mogę znależć właściwy głośnik.?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkch mam w swoim audi (A4 Avant po lift.)radio chorus orginał,grają tylko głośniki z przodu w tylnych drzwiach cisza.Znalazłem wlewym boku w bagażniku takie coś.Proszę o pomoc co to jest i do czego służy czy to ma jakiś wpływ na głośniki tylne

729b1dafc30e4282med.gif6f6e87cf724ef2ecmed.gif879cfa2fcfe83d1bmed.gif