michalrsr Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Oczywiscie 1.8t na zimnym chodzi jak czołg, jakby czasem na 3 garach, potrafi po odpaleni zgasnac po paru sekundach. W czasie jazdy ze stałą predkoscią potrafi zacząć przerywać, dodanie bądz ujęcie gazu pomaga. Potrafi tez zgasnać podczas wysprzęglania. Błędów nie ma przeplywka nowa, cewki dwie wymienione. Założony jest zawór upustowy properfect.
ja74687 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 a świece w jakim stanie, wymień jeszcze filtr paliwa i powietrza, na początek to potem możesz jeszcze sprawdzenie ciśnienia paliwa
Fr0styyy. Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 W sumie mój jak jest mega zimny i postoi 1-2 dni bez odpalania to przez pierwsze 20-50m dziwnie chodzi Ale nigdy tak żeby palił na 3 gary albo zgasł.
grzes1150 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 A ten zawór to bov czy DVka od propera???
Booster Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Zawór pewnie full atmosferyczny i to jest powodem całego zamieszania
serfin Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 też mam od kwietnia 12r AVJ ale takiego przypadku jak gaśniecię czy szarpanie furmanki na zimnym nie doświadczyłem, można zacząć od najtańszych elementów typu wymiana filtrów, ja jak zajrzałem pod auto to np. miałem jeszcze filtr paliwa zamontowany na tasmie produkcyjnej audi z 2001r. wymieniłem to wraz filtrem powietrza i autko ożyło. A jak to nie pomoże to faktycznie trzeba iść w świece cewki i zawór
laki83 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Zawór pewnie full atmosferyczny i to jest powodem całego zamieszania a co to za zawór?za co odpowiada i gdzie on jest?
michalrsr Opublikowano 15 Października 2012 Autor Opublikowano 15 Października 2012 Zawór upustowy bov, jutro podmienie z kumpla zaworem ma taki sam. Swiece były wkładane w tamtum roku nowe tak samo jak powietrza ( sportowy) i palowa wszyatko jakieś 10 tyś temu. Dziś wymieniłem w sumie nowe świece na nowe i to samo, zobaczymy co bedzie po podmiance zaworu
Rekomendowane odpowiedzi