Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 Sticker Bomb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem przedstawic Moja nową zabawke,

Jest to Audi A4 1995r.

silnik 1.8 125 KM benzyna/lpg

-Centralny zamek

-Alarm

-2x Airbag

-Xenon 6000K

-Klimatronik

-Elektryczne lusterka

-Elektryczne szyby (domykanie z pilota)

Wczesniej byłem użytkownikem 80 B4 zrobiłem fajny projekt MTDI http://www.audi80.pl/audi-b4-19td-ahu-mtdi-byl-aaz-sedan-nowe-zdjecia-vt35776.htm Tutaj zaczełem sie bawic w Sticker bomb a jak wyszło to sami ocencie

---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ----------

100_6853.jpg

100_6855.jpg

100_6856.jpg

100_6857.jpg

100_6860.jpg

100_6863.jpg

100_6865.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ----------

niewiem czemu takie małe te zdjecia sie dodają cały czas

Opublikowano

nawet takie małe zdjęcia ze sticker w oczy kolą :decayed: sory ale mnie to sie nie podoba.

Opublikowano

nie wiem co wy widzicie w tych naklejkach...:facepalm:

Opublikowano

Pierw modyfikacje na końcu naklejki:whistling: wiem jedno jak sie zaczyna najtańszym akcentem, to przewaznie zaraz kończy sie sprzedażą:wink:

Zrób jakieś odniesienie do tych naklejek:whistling: na klapce paliwa według mnie są totalnie nie potrzebne, jak chcesz xenon, pomysl o lampach poliftowych, wtedy ma racje bytu, bo teraz oslepiasz całą kolumne z naprzeciwka:wink: a Ci za tobą widzą drzewa:naughty:

Opublikowano
Pierw modyfikacje na końcu naklejki:whistling: wiem jedno jak sie zaczyna najtańszym akcentem, to przewaznie zaraz kończy sie sprzedażą:wink:

Zrób jakieś odniesienie do tych naklejek:whistling: na klapce paliwa według mnie są totalnie nie potrzebne, jak chcesz xenon, pomysl o lampach poliftowych, wtedy ma racje bytu, bo teraz oslepiasz całą kolumne z naprzeciwka:wink: a Ci za tobą widzą drzewa:naughty:

ewentualnie pomyśl nad ksenonem typu d...r (np. d2R) wtedy nei bedziesz musiał zmienaic lamp na soczewkowe.

ale koszt takiego zrobienia lamp pod d.r porównywalny z lamapmi poliftowymi

hidom w zwykłych lampach mówimy stranowczo nie.

tablice masz z gołdapii. jak coś podlec na spota w okolicy czy to Bs, ewentualnie Bi. to chłopaki cie nakierują

Opublikowano

Część zdjęć nie działa... Naklejki naprawdę nie są już dzisiaj modne, ale przecież trzeba w aucie dobrze się czuć i zrobić sobie go tak jak nam się podoba.

Opublikowano

jak wyzej, dla mnie sticker juz troche przejedzony, tym bardziej na seryjnej bazie. Działaj dalej i powodzenia :wink:

Opublikowano

z xenonem przesadziłeś naklejki kwestia gustu Bezawaryjności życzę :hi:

Opublikowano

klapa tylna do malowania:decayed:

Opublikowano

no powiem tak ten xenon to przesada nie chciał bym cię spotkać w nocy pewnie nic bym nie widział jadąc z na przeciwka sticker bomb fajnie gdyby był w mniejszej ilość troszkę popracuj nad modami i będzie git majonez :naughty:

Opublikowano

ogarnij sie ziomek:wink: