JanekAudi666 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Witam chciałem przedstawic Moja nową zabawke, Jest to Audi A4 1995r. silnik 1.8 125 KM benzyna/lpg -Centralny zamek -Alarm -2x Airbag -Xenon 6000K -Klimatronik -Elektryczne lusterka -Elektryczne szyby (domykanie z pilota) Wczesniej byłem użytkownikem 80 B4 zrobiłem fajny projekt MTDI http://www.audi80.pl/audi-b4-19td-ahu-mtdi-byl-aaz-sedan-nowe-zdjecia-vt35776.htm Tutaj zaczełem sie bawic w Sticker bomb a jak wyszło to sami ocencie ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- <br /><br /> ---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:57 ---------- niewiem czemu takie małe te zdjecia sie dodają cały czas
eu4yaon Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 nawet takie małe zdjęcia ze sticker w oczy kolą sory ale mnie to sie nie podoba.
marjon Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 nie wiem co wy widzicie w tych naklejkach...
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Pierw modyfikacje na końcu naklejki:whistling: wiem jedno jak sie zaczyna najtańszym akcentem, to przewaznie zaraz kończy sie sprzedażą Zrób jakieś odniesienie do tych naklejek:whistling: na klapce paliwa według mnie są totalnie nie potrzebne, jak chcesz xenon, pomysl o lampach poliftowych, wtedy ma racje bytu, bo teraz oslepiasz całą kolumne z naprzeciwka:wink: a Ci za tobą widzą drzewa:naughty:
Gwerty Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Pierw modyfikacje na końcu naklejki:whistling: wiem jedno jak sie zaczyna najtańszym akcentem, to przewaznie zaraz kończy sie sprzedażąZrób jakieś odniesienie do tych naklejek:whistling: na klapce paliwa według mnie są totalnie nie potrzebne, jak chcesz xenon, pomysl o lampach poliftowych, wtedy ma racje bytu, bo teraz oslepiasz całą kolumne z naprzeciwka:wink: a Ci za tobą widzą drzewa:naughty: ewentualnie pomyśl nad ksenonem typu d...r (np. d2R) wtedy nei bedziesz musiał zmienaic lamp na soczewkowe. ale koszt takiego zrobienia lamp pod d.r porównywalny z lamapmi poliftowymi hidom w zwykłych lampach mówimy stranowczo nie. tablice masz z gołdapii. jak coś podlec na spota w okolicy czy to Bs, ewentualnie Bi. to chłopaki cie nakierują
Marko42 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 [h=2][/h] sticker Bomb moda przemija na oklejanie no ... ale twoja wola każdy robi auto pod siebie tak jak uważa
mlody67 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Część zdjęć nie działa... Naklejki naprawdę nie są już dzisiaj modne, ale przecież trzeba w aucie dobrze się czuć i zrobić sobie go tak jak nam się podoba.
kamilus Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 jak wyzej, dla mnie sticker juz troche przejedzony, tym bardziej na seryjnej bazie. Działaj dalej i powodzenia
Kwinto69 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 z xenonem przesadziłeś naklejki kwestia gustu Bezawaryjności życzę
Frimuś Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Git majonez ma sie Tobie podobac.gratki.
szczawik Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 klapa tylna do malowania:decayed:
Mati_23 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 no powiem tak ten xenon to przesada nie chciał bym cię spotkać w nocy pewnie nic bym nie widział jadąc z na przeciwka sticker bomb fajnie gdyby był w mniejszej ilość troszkę popracuj nad modami i będzie git majonez
BuDziKESC Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Na przednim zderzaku zrób sticker bomb. całkiem spoko
Rekomendowane odpowiedzi