kaban99722 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Siema mam pytanie, dopiero sie dosiadlem A4 i czy beda jakies problemy z zawieszeniem? czy szybko sie wytłuką? bo jak narazie wogóle sie nic nie tlucze.
Nosfer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 czy szybko sie wytłuką? bo jak narazie wogóle sie nic nie tlucze. :polew:zabiło mnie to Zawieszenie da rade :th:
Italiano Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zawieszenie w Audi jest godne polecenia, nie dość że bardzo dobrze tłumi nierówności, to jest i bardzo wytrzymałe.
Mariusz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak pojeżdzisz troszke to się sam dowiesz
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 6 miesięcy, 3 wahacze - koszt 550zeta + robota :gwizdanie: ale i tak nie narzekam
xandmar Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 powodzenia będzie Ci potrzebne :th:
DeKriss Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zawieszenie w Audi jest godne polecenia, nie dość że bardzo dobrze tłumi nierówności, to jest i bardzo wytrzymałe. Adecneo jakim Ty A4 jezdzisz ?? Chyba jakims z pancernym zawieszeniem. Zgadzam sie z innymi uzytkownikami. Zawieszenie w A4 jest ogolnie slabe. Nie znaczy to, ze nie mozna go polecic. Akurat tam gdzie bylo uzytkowane moje auto, czyli w Anglii, drogi sa calkiem calkiem wiec nie mozna narzekac. Podobnie na zachodzie (Niemcy, Austria, kraje Beneluxu). Natomiast u nas zawiasy starczaja na jeden sezon - wystarczy zima, troche jazdy po miescie takim jak Lodz i pozamiatane. Amorki wytrzymuja - tu nie mam zastrzezen, ale cala reszta wielowachaczowego zawieszenia pada bardzo szybko. A naprawa do najtanszych nie nalezy. (sorki za brak polskich znakow ale firma w ktorej pracuje blokuje wszystko i wszystkim rowniez mozliwosc wybrania polskiej klawiatury )
xandmar Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 to nie zawiecho jest słabe tylko nasze drogi
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 to nie zawiecho jest słabe tylko nasze drogi No dokładnie, to nie auto terenowe i niestety na Naszych drogach nie jest tak wytrzymałe. Ale za to pod względem komfortu jazdy i zachowania na drodze ja jestem bardzo zadowolony :th:
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 to nie zawiecho jest słabe tylko nasze drogi No dokładnie, to nie auto terenowe i niestety na Naszych drogach nie jest tak wytrzymałe. Ale za to pod względem komfortu jazdy i zachowania na drodze ja jestem bardzo zadowolony :th: a co My mamy powiedzieć :gwizdanie:
Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Może trafiłem na dobrą wersję, ale odkąd go kupiłem jedynie co było nie tak to jeden stworzeń od dolnego wahacza i amorki już siadają, więc wymieniam.
xandmar Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 mi zaczął skrzypieć dolny chyba banan a dodatkowo po zatrzymaniu się to słychać kurde jak to nazwać-zgrzyt-coś w stylu jak się tłumiki wychładzają to słychać takie pykanie.chyba też sworzeń
YATES Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 czy beda jakies problemy z zawieszeniem? czy szybko sie wytłuką? bo jak narazie wogóle sie nic nie tlucze. Jak auto będzie cały czas stało w garażu to zawieszenie jest nie do zajechania.
Misior Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 JEsli auto jest sprowadzone np z austrii czy niemiec to pewnie bedzie na ori zawieszeniu i bedzie cichutko. Ale wystarczy 10kkm po naszych drogach i do wymianki
Krzysiek75 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Rok jazdy ok. 700 zł. teraz wahacze lenfander
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Rok jazdy ok. 700 zł. teraz wahacze lenfander lenfarder są jeszcze tańsze niż te za 700zł, chyba nawet tańsze niż MS Proponuje LEMFÖRDER :th: _________________________________________________ http://www.intercars.com.pl/?id=48&&news=2401&kat_nazwa=WYDA&lang=PL&aktywne=&kat=&msg=wydarzenia&rok= Co prawda nic nie piszą o A4, co nie oznacza, że nie może się zdarzyć...
Krzysiek75 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam Nosfer masz rację chodziło mi o LEMFÖRDER
andrekk25 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 wyczytałem kiedyś że na naszych drogach zawieszenie w A4 wytrzyma max 30 000 hmmm no oby Ja wymieniłem na MS cena 700zł oczywiście komplet, wymieniałem sam jak narazie po około 10 000 jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi