Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zawieszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie, dopiero sie dosiadlem A4 i czy beda jakies problemy z zawieszeniem? czy szybko sie wytłuką? bo jak narazie wogóle sie nic nie tlucze.

Opublikowano
czy szybko sie wytłuką? bo jak narazie wogóle sie nic nie tlucze.
:polew: :polew:

zabiło mnie to ;) Zawieszenie da rade :th:

Opublikowano

Wystarczy poczytać odpowiedzie działy :)

Opublikowano

Zawieszenie w Audi jest godne polecenia, nie dość że bardzo dobrze tłumi nierówności, to jest i bardzo wytrzymałe.

Opublikowano

Jak pojeżdzisz troszke to się sam dowiesz :mysli:

Opublikowano

6 miesięcy, 3 wahacze - koszt 550zeta + robota :gwizdanie:

ale i tak nie narzekam :tongue4:

Opublikowano

powodzenia będzie Ci potrzebne :polew: :th:

Opublikowano

Zawieszenie w Audi jest godne polecenia, nie dość że bardzo dobrze tłumi nierówności, to jest i bardzo wytrzymałe.

Adecneo jakim Ty A4 jezdzisz :polew: ?? Chyba jakims z pancernym zawieszeniem. Zgadzam sie z innymi uzytkownikami. Zawieszenie w A4 jest ogolnie slabe. Nie znaczy to, ze nie mozna go polecic. Akurat tam gdzie bylo uzytkowane moje auto, czyli w Anglii, drogi sa calkiem calkiem wiec nie mozna narzekac. Podobnie na zachodzie (Niemcy, Austria, kraje Beneluxu). Natomiast u nas zawiasy starczaja na jeden sezon - wystarczy zima, troche jazdy po miescie takim jak Lodz i pozamiatane. Amorki wytrzymuja - tu nie mam zastrzezen, ale cala reszta wielowachaczowego zawieszenia pada bardzo szybko. A naprawa do najtanszych nie nalezy.

(sorki za brak polskich znakow ale firma w ktorej pracuje blokuje wszystko i wszystkim rowniez mozliwosc wybrania polskiej klawiatury :rolleyes:)

Opublikowano

to nie zawiecho jest słabe tylko nasze drogi :kwasny:

Opublikowano

No dokładnie, :a4fan: to nie auto terenowe i niestety na Naszych drogach nie jest tak wytrzymałe. Ale za to pod względem komfortu jazdy i zachowania na drodze ja jestem bardzo zadowolony :th:

Opublikowano

No dokładnie, :a4fan: to nie auto terenowe i niestety na Naszych drogach nie jest tak wytrzymałe. Ale za to pod względem komfortu jazdy i zachowania na drodze ja jestem bardzo zadowolony :th:

a co My mamy powiedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

Może trafiłem na dobrą wersję, ale odkąd go kupiłem jedynie co było nie tak to jeden stworzeń od dolnego wahacza i amorki już siadają, więc wymieniam.

Opublikowano

mi zaczął skrzypieć dolny chyba banan a dodatkowo po zatrzymaniu się to słychać kurde jak to nazwać-zgrzyt-coś w stylu jak się tłumiki wychładzają to słychać takie pykanie.chyba też sworzeń

Opublikowano

czy beda jakies problemy z zawieszeniem? czy szybko sie wytłuką? bo jak narazie wogóle sie nic nie tlucze.

:kox:

Jak auto będzie cały czas stało w garażu to zawieszenie jest nie do zajechania.

Opublikowano

JEsli auto jest sprowadzone np z austrii czy niemiec to pewnie bedzie na ori zawieszeniu i bedzie cichutko. Ale wystarczy 10kkm po naszych drogach i do wymianki :)

Opublikowano
wahacze lenfander

a co to za firma :kox:

Opublikowano

Rok jazdy ok. 700 zł. teraz wahacze lenfander

lenfarder są jeszcze tańsze niż te za 700zł, chyba nawet tańsze niż MS :decayed:

Proponuje LEMFÖRDER :th: :polew:

http://www.intercars.com.pl/?id=48&&news=2401&kat_nazwa=WYDA&lang=PL&aktywne=&kat=&msg=wydarzenia&rok=

Co prawda nic nie piszą o A4, co nie oznacza, że nie może się zdarzyć...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wyczytałem kiedyś że na naszych drogach zawieszenie w A4 wytrzyma max 30 000 hmmm no oby :) Ja wymieniłem na MS cena 700zł oczywiście komplet, wymieniałem sam jak narazie po około 10 000 jest spoko