sebco Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Witam Mam Audi B5 Avant z rok produkcji 1999R po FL według VIN 2000r. Chcę zamontować tempomat? Według Etki dla rocznika 2000r powinienem mieć zakupioną manetkę 4D0953513M lub P. Czy to jest obojętne którą manetkę kupię, jeżeli chodzi o montaż piny itp? Czy w wersji B5 FL potrzebuję coś jeszcze do AVG. Dodam że nie posidam FIS, tylko pokazuje mi drzwi olej paliwo temperturę nie wiem co jeszcze.
Mors605a Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam Mam Audi B5 Avant z rok produkcji 1999R po FL według VIN 2000r. Chcę zamontować tempomat? Według Etki dla rocznika 2000r powinienem mieć zakupioną manetkę 4D0953513M lub P. Czy to jest obojętne którą manetkę kupię, jeżeli chodzi o montaż piny itp? Czy w wersji B5 FL potrzebuję coś jeszcze do AVG. Dodam że nie posidam FIS, tylko pokazuje mi drzwi olej paliwo temperturę nie wiem co jeszcze. Też teraz mam ten sam problem i nigdzie nie znalazłem jeszcze jaka powinna być, i kupiłeś wkoncu jak można nr OE prosic
marcin_franz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Mam Audi B5 Avant z rok produkcji 1999R po FL według VIN 2000r. Chcę zamontować tempomat? Według Etki dla rocznika 2000r powinienem mieć zakupioną manetkę 4D0953513M lub P. Czy to jest obojętne którą manetkę kupię, jeżeli chodzi o montaż piny itp? Czy w wersji B5 FL potrzebuję coś jeszcze do AVG. Dodam że nie posidam FIS, tylko pokazuje mi drzwi olej paliwo temperturę nie wiem co jeszcze. Też teraz mam ten sam problem i nigdzie nie znalazłem jeszcze jaka powinna być, i kupiłeś wkoncu jak można nr OE prosic Szukaj 4D0953513M albo 4D0953513P. Różnica między nimi polega tylko na języku napisów na manetce. Na tej z końcówką M są napisy angielskie, zaś na tej z P są niemieckie. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez marcin_franz
Mors605a Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam Mam Audi B5 Avant z rok produkcji 1999R po FL według VIN 2000r. Chcę zamontować tempomat? Według Etki dla rocznika 2000r powinienem mieć zakupioną manetkę 4D0953513M lub P. Czy to jest obojętne którą manetkę kupię, jeżeli chodzi o montaż piny itp? Czy w wersji B5 FL potrzebuję coś jeszcze do AVG. Dodam że nie posidam FIS, tylko pokazuje mi drzwi olej paliwo temperturę nie wiem co jeszcze. Też teraz mam ten sam problem i nigdzie nie znalazłem jeszcze jaka powinna być, i kupiłeś wkoncu jak można nr OE prosic Szukaj 4D0953513M albo 4D0953513P. Różnica między nimi polega tylko na języku napisów na manetce. Na tej z końcówką M są napisy angielskie, zaś na tej z P są niemieckie.[/quote Aha rozumiem, dziękuję Serdecznie ☺ Witam Mam Audi B5 Avant z rok produkcji 1999R po FL według VIN 2000r. Chcę zamontować tempomat? Według Etki dla rocznika 2000r powinienem mieć zakupioną manetkę 4D0953513M lub P. Czy to jest obojętne którą manetkę kupię, jeżeli chodzi o montaż piny itp? Czy w wersji B5 FL potrzebuję coś jeszcze do AVG. Dodam że nie posidam FIS, tylko pokazuje mi drzwi olej paliwo temperturę nie wiem co jeszcze. Też teraz mam ten sam problem i nigdzie nie znalazłem jeszcze jaka powinna być, i kupiłeś wkoncu jak można nr OE prosic Szukaj 4D0953513M albo 4D0953513P. Różnica między nimi polega tylko na języku napisów na manetce. Na tej z końcówką M są napisy angielskie, zaś na tej z P są niemieckie.[/quote Aha rozumiem, dziękuję Serdecznie ☺ Niech Pan mi powie jeszcze cz to jest cała typowa manetka pod avanta? Pytam bo są całe manetki i czy mają obsługę tylnej wycieraczki?
marcin_franz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Manetki są rozkręcalne, to znaczy lewa i prawa strona są osobno. Jak kupisz obie strony, to po prostu zakładasz do siebie tylko lewą stronę. I nie pisz na Pan tu jest luźne forum
Mors605a Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Aha rozumiem, ok☺, tylko wolałbym całą bo u mnie nie ma obsługi Fisa i chce dołożyć Fisa i muszę wszystko zmienić
marcin_franz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Skoro tak, to faktycznie lepiej szukać całości i od razu sobie założyć i przygotować pod montaż licznika
Rekomendowane odpowiedzi