Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB Q] TyBucowe 1.8TQ. -Swap 2,7 Fake s4 380hp przedlift na listwie CAN :D - updejt na ostatniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No to rzeczywiście... pojeżdżę popytam, bo większość tutaj na północy sobie liczy jak za zborze.

---------- Post dopisany 18-01-2013 at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany 17-12-2012 at 10:09 ----------

Wrzucam fotoupdejt, gdyby nie Seikokilla to bym chyba nigdy nie znalazł motywacji do sesyjki.

Autko uwalone, ale wkoncu je widać:decayed:

dscn0728y.jpg

dscn0727v.jpg

dscn0726j.jpg

dscn0725x.jpg

dscn0724w.jpg

dscn0723hd.jpg

dscn0722p.jpg

dscn0720dx.jpg

dscn0719t.jpg

Opublikowano

ale szyby to masz hamsko przyciemnione:thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Czemu "hamsko" ?

Opublikowano

jak w karawanie, przód jasny tył b ciemny

Wystukane z Pegasusa

Opublikowano

dscn0728y.jpg

po prostu brzydko to wyglada, zrobił byś to delikatniej było by lepiej, już nie wspomne o przodzie, najjasniejszą folią byś ogarnał tył delikatnie mocniej i całkowicie to inaczej wyglada:whistling:

Opublikowano

Ogólnie kolega ma tutaj co robić :decayed:

Zaczynając od stylistycznych drobnostek kończąc na grubszych modach :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Przód czeka jeszcze na przyciemnienie, (jasniejsze ale bedzie). Musze niestety kombinować z bardzo restrykcyjnym prawem norweskim i potrzebuje drugiego kompletu bocznych szybek.

Co do modów, jest co robić, ale będzie zrobione. Planem było kupić autko w 100% oryginale, bez żadnych przeróbek. Musiało mieć tez Q i AEB no i być w przyzwoitej cenie, wiec wypadło na tego paźdźioszka. Ale powoli do celu, i tak już jest o niebo lepiej niż było. Powoli zbieram graty i po powrocie do domu zamykam sie w garażu na kilka miesięcy :decayed:

Opublikowano

no wreszcie widac furke i zobaczymy jakie zajda zmiany :naughty: . fajnie ze nie masz tych oblesnych dolnych listw drzwi :kwasny:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Maly fotoupdejt z cołikendowego spota.

IMG_2216.jpg

runvag1.jpg

runvag2.jpg

:wink:

---------- Post dopisany 24-05-2013 at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2013 at 19:15 ----------

IMG_2250.jpg

Dzisiaj wpadł ziomuś Luki na mycie i pucowanie autka.

Poszła sesyjka i nieoficjalny spot w Oslo :wink: może dorobimy się nowego klubowicza :drinks:

Opublikowano

widze ze costam sie dzieje u norkow :wink: no i furka sie zmienia :decayed: na"+".

kiedy zjawisz sie na spocie?

Opublikowano
  • Autor

Na plus to bym nie powiedział. Wręcz sie cofam, w pracy jestem zmuszony do jezdzenia po najgorszych krzakach i kraweznikach, nawet sie ostatnio łoptarłem o drzewo.

Ogarniam narazie małe błedziki i niedociagniecia. Przyjade za jakieś 3 tygodnie na fryty, opowiedzieć o modach na sezon letni :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jedziesz jedziesz z modami,zapodaj glebe i 18/19 i zmieni sie nie do poznania

Opublikowano
  • Autor

No, teraz planuje go polakierowac i przywędruje gwint. Ten sezon wyjezdze jeszcze na zimówkach 17" a na przyszły raczej będą Rotiformy BLQ 19" :naughty:

No chyba że wpadnie jakaś kultowa szprycha.:kox:

Opublikowano

jabys chcial to mam 2 gwinty do Q H$R I INOXA 1 oba w super stanie ale bez papieru

Opublikowano
  • Autor

No właśnie... Raczej nie śmieszy mnie tłumaczenie niebieskim że to tylko "wyrobione sprężyny, temu tak siadł" :whistling: . Wolałbym pojechać do BT podbić i si.

A wogóle te gwinciory wychodziły z tuwem? Bo pewnie da rade załatwić z dostawcą kopie.

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

H&R-ki bym przytulił, tylko poszukam papierów.

Rzuc jakimś foto i ceną na PW :wink:

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

Ale dopisów narobie...

Papierki na H&R znalazłem. Raczej problemu w BT być nie powinno. :kox:

Opublikowano

no pieknie, jeszcze nie wrociles a juz gwint zalatwiony :kox: a ja juz miesiac czekam :facepalm: nie wspominalac ze juz 2 tydz bez fury :kwasny: jak tak dalej pozjdzie bedziesz na spocie szybciej niz ja :wink:

Opublikowano
  • Autor

A co tam ma sie rozmach :yeah: . Tylko chyba z tego gwintu nic nie będzie. Ja jade do polski a gewinde popindala w drugą strone, więc sobie będziemy mogli pomachać nawzajem conajwyżej. :facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odebrałem karawan :decayed: widzimy się na spocie ziomuś :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No to pierwszy spot karawaniarzy w tym sezonie :decayed:

---------- Post dopisany 27-07-2013 at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2013 at 07:04 ----------

Seikokilla, wrzuciłem ci foty be3 "projektu mechanicznej pomarańczy" w spoiler, miłego :wink:

---------- Post dopisany 15-08-2013 at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2013 at 18:59 ----------

Stan na dzień dziesiejszy:

DSC_0115.jpg

DSC_0114.jpg

---------- Post dopisany 04-09-2013 at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany 15-08-2013 at 11:57 ----------

Cały czas się coś dzieje :wink::kox:

DSC_0132.jpg

DSC_0131.jpg

DSC_0133.jpg