TyBucu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No co do hebla to jeszcze niezdecydowany jestem... Mam w glowie albo z s4b5 albo tyl z esy i przod xyz 356mmx28 n 6 tloczkach... A czemu nie z b5?
slepy Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 to poliftowy sufit nie spasi p&p do przedlifta?
TyBucu Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Do sedana powinno być lżej, ale w awancie masakra. 1. Nie ma otworów na centrowanie dystansów pod rączki z przodu, śruby nie pasują, trzeba albo kombinować albo dobierać. 2. Uchwyty rolety nad słupkiem B są lekko za blisko, ale tragedii nie ma, da rade spasować, mowa o paru mm. 3. Tylne rączki w polifcie są przesunięte o jakies 6cm do tyłu / trzeba wiercić nowe otwory w budzie. 4. Gigantyczna ilość pieprzenia się z tylnymi uchwytami do siatki, niewiem czy nawet poliftowa siatka podejdzie. 5. Wiązki oświetlenia są inne, przed 3pin, polift 5pin+masa i trzeba ciagnac oswietlenie guzików, gabażnik jest chyba sterowany masą ale się jeszcze nie bawiłem. Ale efekt według mnie 5+ warto się pomęczyć.
TyBucu Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Sama przyjemnosc panie... tylko widziałes jakie ja mam do takich prac warunki... ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- I miej tu nowy lakier:facepalm: jakas menda mi zostawila ryse przeciagnieta po calych drzwiach kierowcy, do tego jeszcze pod domem...
Seikokilla Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tu przykleisz tam przewiercisz i jest git Superglue dobre na wszystko ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ---------- No i gratki update-u, niezle wyglada. Jak twoj zobaczylem to nie moge sie doczekac az zabiore sie za maja furke. Ja moje srebro zobacze za kilka dni, prawdopodobnie na nowym kole po mnie przyjedzie. Jak z tymi dystansami sie jezdzi? Jakies roznice w prowadzeniu?
TyBucu Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze dystansów nie założyłem. Czekam na gwint, bo mi będą wystawały poza obrys. Ale jak zmieniłem z et35 na 43 to róznica jest odczówalna, bardziej go buja na zakrętach i stracił na stabilnosci. Powoli zabieram się za moc
Seikokilla Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze dystansów nie założyłem. Czekam na gwint, bo mi będą wystawały poza obrys. Ale jak zmieniłem z et35 na 43 to róznica jest odczówalna, bardziej go buja na zakrętach i stracił na stabilnosci.Powoli zabieram się za moc O dobry news, czyli u mnie trakcja w zakretach powinna sie poprawic i o to chodzi a ty bierz sie za moc i niech moc bedzie z toba heh
TyBucu Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 O dobry news, czyli u mnie trakcja w zakretach powinna sie poprawic i o to chodzi a ty bierz sie za moc i niech moc bedzie z toba heh Na toyo napewno:wink: A gewinde juz masz?
Seikokilla Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 O dobry news, czyli u mnie trakcja w zakretach powinna sie poprawic i o to chodzi a ty bierz sie za moc i niech moc bedzie z toba heh Na toyo napewno:wink: A gewinde juz masz? Jeszcze nie ale na AP tez sie nastawilem za gwint zabieram sie po powrocie czyli jeszcze tydzien dzis ogarnolem dobra bibe w UK wiec jest dobrze
TyBucu Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Ja tam mialem problemy z dostawa tego ap to zamowilem przedwczoraj technixa, zreszta chyba lepiej bo w warunkach norweskich w zime czy tak czy inaczej sie pewnie wysra. ---------- Post dopisany 13-05-2014 at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany 08-05-2014 at 10:30 ---------- :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:
novwy Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 no ładnie to już niedługo gleba czy spokojnie jakieś 60cm? ja mam obecnie jakieś 62-63cm
TyBucu Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Najpierw spokojnie, właśnie wertuje kodeks do dopuszczenia drogowego. Pójdzie w dol na początek 65mm przód na 55tył. Musze wymienić jeszcze ten króciec za silnikiem bo mi puszcza płyn i uszczelnić miskę bo się już mocno poci. Wtedy podjadę wbić w dowód gwint i fele i posadzę go na glebę, wlecą dystanse i będzie malina.
grucha1 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ten krociec kosztuje 100 zl w pl w aso tez wymienialem bo zamiennik pekl przy przykrecaniu. Nie oszczedzaj
novwy Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ty liczysz w mm na dół a ja w cm od ziemi do blotnika
TyBucu Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Ty liczysz w mm na dół a ja w cm od ziemi do blotnika musze miec najmniej 12cm do ziemi od najnizszego punktu podwozia zeby byl dopuszczony, potem wolna amerykanka
Seikokilla Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 jak patrze na foty z twoim nowym kolem to widze ze u ciebie tez front wyzej stoi jak i u mnie
TyBucu Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Opublikowano 18 Maja 2014 Wole kupic gotowce ---------- Post dopisany 18-05-2014 at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2014 at 10:51 ---------- :naughty::naughty:
Rekomendowane odpowiedzi