grucha1 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 interesuje mnie ten model ale mnie troszke silnik przeraza a w zasadzie jego żarłoczność, jak to u ciebie wygląda?
martinez Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 CYTAT Z WYŻEJ : "No wiec tak ogolnie autko lubi prędkość nie ma co ukrywać po prostu silnik fajnie sie kreci i lubi to On i Ja Jeśli ktoś mysli o zakupie takiego pociągu do jazdy po miescie niech zapomni moja Panna ma 5km do pracy nie robiłem testów ale gdy jest zimny to pewnie i w 30L by sie nie zamkneła, poza tym to kobieta nie potrafi sie z moją niunią obchodzić zmierzam do tego że trzeba umieć jeździć i wiedzieć jak dawkować gazik zreszta znacie to pewnie Ja wsiadając za stery szczerze nigdy nie badalem tego spalania w miescie nigdy, aczkolwiek na trasie zszedłem do 9,8L na sto jadąc delikatnie i nie cisnac za ostro, przy średniej predkości do 140km/h bylo cos chyba kolo 13L ale jesli to Was interesuje to przeprowadze takie testy To auto jest na trasę i tam sie sprawdza. 9.8L jakie udalo mi sie srednio osiagnac jak na 4.2L pojemnosci chyba nie jest duzo ????? " ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Mała wzmianka: Został wymieniony termostat przy wymianie rozrządu który był non stop otwarty, sprawiało to że sielnik sie długo nagrzewał co za tym idzie spalanie było wieksze. Teraz powinno spalanko trochę być lepsze ---------- Post dopisany 04-09-2013 at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2013 at 20:10 ---------- Dawno zaniedbany wątek ale już robię małe uaktualnionko ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- Przyszedł dłuuuugo oczekiwany czas. Biżuteria w 19 calach dotarła w końcu i będzie juz na sezon siedzieć na siostrzyczce C4
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Wersalka z dużego pokoju z oknami , Q i w tipie... ... Bezawaryjności kolego wysłane z one v
Armi Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A8 jest majestatycznym autem:naughty:
Gość Edyta Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A8 jest majestatycznym autem:naughty: dokładnie są piękne
martinez Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 DZIĘKI WSZYSTKIM Mała prowizoryczna przymiarka ;D No i motywacja do zamontowania w końcu rękawa który już troche u mnie leży, dziura zlikwidowana w kanapie rękawik na miejscu No i udało się wymienić nawiew który był uszkodzony, mechanizm zmiany kierunku nawiewu był urwany już jest sprawny ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- No cóż nadchodzą kolejne zmiany, tym razem padło na zawias, doszedłem że lekko trzeba do nowych obręczy zainwestować Padło na gwint ;D
martinez Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak, jest to srednia półka i sprawdzony już zawias przez znajomego, mam nadzieje ze sie u mnie sprawdzi
martinez Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Na razie bynajmniej nikt nie narzeka i poleca ten stuff zobaczymy ---------- Post dopisany 20-12-2013 at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany 07-12-2013 at 17:17 ---------- No i zabawki przyszły Rozpakowane i zapakowane do furki
Fr0styyy. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Napisz jak wrażenie z jazdy na tym
martinez Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie moge się doczekać kiedy wrócę do domciu aczkolwiek moja Pani już pisze ze sie lata jak ta lala
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Również czekam na jakieś zdjęcia jak teraz siedzi fura no i jak się prowadzi, nie ukrywam że też chcę kupić AP
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja jeżdżę na APX (z regulacją tłumienia) od wiosny i jeszcze na tak komfortowym gwincie nie jeździłem Ja jestem bardzo zadowolony Mam regulację od -15 (na zimę aż za wysoko ) lato -50, tył mógłby siadać ciut niżej, ale jest ok. Zobaczę co będzie po zimie, w tej chwili podniesione do góry i praktycznie brak różnic w komforcie
rafalekx Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie wiem jak inne AP, ale ten co ja mam z regulacją tłumienia z@jebisty
martinez Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wrażenia po Gwincie : Trzeba być skończonym idiotą, by kupić takie zawieszenie no i niestety trafiłem do grona idiotów. Moje auto nie przejeżdża bez obcierki przez żaden próg, paranoja co nie zmienia faktu że układ kierowniczy jest bardziej precyzyjny, delikatniejszy a auto jest dosłownie w zakrętach jak bolid F1 ;D i to jest piękne a cała reszta to dno :/ muszę się nauczyć jeździć tym gównem. Auto zachowuje sie wspaniale i wygląda wspaniale, ale stresu przeżyłem wiecej w ciągu godziny przejażdżki niż podczas wszystkich ważniejszych egzaminów. eeeeeeeeeeh
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wrażenia po Gwincie : Trzeba być skończonym idiotą, by kupić takie zawieszenie no i niestety trafiłem do grona idiotów. Moje auto nie przejeżdża bez obcierki przez żaden próg, paranoja co nie zmienia faktu że układ kierowniczy jest bardziej precyzyjny, delikatniejszy a auto jest dosłownie w zakrętach jak bolid F1 ;D i to jest piękne a cała reszta to dno :/ muszę się nauczyć jeździć tym gównem. Auto zachowuje sie wspaniale i wygląda wspaniale, ale stresu przeżyłem wiecej w ciągu godziny przejażdżki niż podczas wszystkich ważniejszych egzaminów. eeeeeeeeeeh Dobrze że od 7 lat należę do grona idiotów jeżdżących na gwincie martinez załóż 19'', auto pójdzie do góry i tym sposobem unikniesz problemów z progami i innymi różnego rodzaju przeszkodami
Rekomendowane odpowiedzi