Opublikowano 16 Listopada 201312 l 1BE. Na przeglądzie 80% na tyle było, więc chyba w porządku są amorki. Teraz dokładnie nie wiem jakie mam kolory. A na tych sprężynach powinienem mieć takie same kolory jak na wczesniejszym 1BA, czy już będą się różniły?
Opublikowano 16 Listopada 201312 l Autor 1BE. Na przeglądzie 80% na tyle było, więc chyba w porządku są amorki. Teraz dokładnie nie wiem jakie mam kolory. A na tych sprężynach powinienem mieć takie same kolory jak na wczesniejszym 1BA, czy już będą się różniły? Będą się różnić.
Opublikowano 16 Listopada 201312 l szukaj Piotrze szukaj: http://www.a4-klub.pl/archiwum/rozne/SiA.pdf
Opublikowano 17 Listopada 201312 l szukaj Piotrze szukaj:http://www.a4-klub.pl/archiwum/rozne/SiA.pdf Dzięki Czyli u mnie z przodu powinno być cos takiego 8E0 411 105 EK kolor: zielony, niebieski, skoro mam klasę wagową 10 SPrawdzę u siebie i sie wszystko okaże ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- I jest zonk, z przodu mam na sprężynie niebieski, biały, zielony, zielony, czyli inna klasa wagowa, dlatego przód wyje. Z tyłu nie udało mi się zobaczyć, ale pewnie też jest złe
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Autor A klasa wagowa jest wyższa czy niższa? Masz zawieszenie 1BE?
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Autor Tak teraz mam 1BE wychodzi z kolorów że mam z B6 klasę wagową 9 Czyli niższa klasa to powinno siąść...
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Tak teraz mam 1BE wychodzi z kolorów że mam z B6 klasę wagową 9 Czyli niższa klasa to powinno siąść... A nie siedzi trzeba będzie kupić sprężyny na przód jakieś -40 na wiosnę i nakleic cos żeby wyglądały na Ori co by na przeglądzie problemów nie było
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Eibachy -30 są czarne, wystarczy pędzelkiem trzy kolory maznąć Grafitowe, a ori są czarne
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Eibachy -30 są czarne, wystarczy pędzelkiem trzy kolory maznąć Grafitowe, a ori są czarne Coś się wymyśli
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Autor Tak teraz mam 1BE wychodzi z kolorów że mam z B6 klasę wagową 9 Czyli niższa klasa to powinno siąść... A nie siedzi trzeba będzie kupić sprężyny na przód jakieś -40 na wiosnę i nakleic cos żeby wyglądały na Ori co by na przeglądzie problemów nie było Gwint i tyle w temacie.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Gwint mam cały czas w głowie, ale jak sobie pomyślę ile jest załatwiania wszystkiego żeby mi to w dowód wbili to mi się już nie chce
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Gwint mam cały czas w głowie, ale jak sobie pomyślę ile jest załatwiania wszystkiego żeby mi to w dowód wbili to mi się już nie chce Ile? Nie wystarczy ABE i pokazanie w stacji diagnostycznej?
Opublikowano 17 Listopada 201312 l W Austrii wygląda to trochę inaczej. Po pierwsze jedziesz na specjalny przegląd który wydaje pismo żebyś mógł mieć to wbite w dowód, jeśli na tym przeglądzie braknie Ci jednego papierka z danej części o pochodzeniu i całej reszcie certyfikatów i homologacji jeśli nie jest to oryginalna część np. Audi, to dowód dostaniesz dopiero jak zmienisz/ściągniesz daną część. Jeśli wszystko ok, płacisz kasę i dostajesz pismo z którym idziesz do urzędu o wbicie w dowód. ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ---------- Ale jak się wkurzę to zrobię termin poświęcę jeden dzień i załatwie wszystko, tylko teraz w głowie mam znów zmianę felg + front s-line i nie wiem czy na gwint wystarczy
Opublikowano 17 Listopada 201312 l W Austrii wygląda to trochę inaczej. Po pierwsze jedziesz na specjalny przegląd który wydaje pismo żebyś mógł mieć to wbite w dowód, jeśli na tym przeglądzie braknie Ci jednego papierka z danej części o pochodzeniu i całej reszcie certyfikatów i homologacji jeśli nie jest to oryginalna część np. Audi, to dowód dostaniesz dopiero jak zmienisz/ściągniesz daną część. Jeśli wszystko ok, płacisz kasę i dostajesz pismo z którym idziesz do urzędu o wbicie w dowód.---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ---------- Ale jak się wkurzę to zrobię termin poświęcę jeden dzień i załatwie wszystko, tylko teraz w głowie mam znów zmianę felg + front s-line i nie wiem czy na gwint wystarczy Byłem ostatnio z kuzynem na przedłużeniu pickla w jego A4 B8 - bite 6h sprawdzali auto na stacji DEKRA. Lista rzeczy sprawdzanych miała spokojnie ponad setkę. Wysarczy jeden punkt nie spełniający kryterii i nie dostajesz nowego pickla.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Na zwykłym przeglądzie tak to wygląda a ja teraz pisałem o dopisaniu do dowodu jakichś modyfikacji które nie są oryginalnymi częściami zamiennymi producenta Ps. Jak masz za mało płynu w spryskiwaczach to też nie podbijają przeglądu ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- Aha turzol byłeś w Wiedniu i się nie odezwałeś
Opublikowano 18 Listopada 201312 l http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/carbon-s4-manual-rarytasik-305300/ co do ceny to można zawszę się dogadać
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Aha turzol byłeś w Wiedniu i się nie odezwałeś Ale będe teraz w grudniu znowu. Moja wymyśliła znowu zakupy w G3