Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1BE. Na przeglądzie 80% na tyle było, więc chyba w porządku są amorki. Teraz dokładnie nie wiem jakie mam kolory.

A na tych sprężynach powinienem mieć takie same kolory jak na wczesniejszym 1BA, czy już będą się różniły?

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
1BE. Na przeglądzie 80% na tyle było, więc chyba w porządku są amorki. Teraz dokładnie nie wiem jakie mam kolory.

A na tych sprężynach powinienem mieć takie same kolory jak na wczesniejszym 1BA, czy już będą się różniły?

Będą się różnić.

Opublikowano

Dzięki :thumbup1:

Czyli u mnie z przodu powinno być cos takiego 8E0 411 105 EK kolor: zielony, niebieski, skoro mam klasę wagową 10 SPrawdzę u siebie i sie wszystko okaże :wink:

---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ----------

I jest zonk, z przodu mam na sprężynie niebieski, biały, zielony, zielony, czyli inna klasa wagowa, dlatego przód wyje. Z tyłu nie udało mi się zobaczyć, ale pewnie też jest złe :disgust:

Opublikowano
  • Autor

A klasa wagowa jest wyższa czy niższa? Masz zawieszenie 1BE?

Opublikowano

Tak teraz mam 1BE wychodzi z kolorów że mam z B6 klasę wagową 9

Opublikowano
  • Autor

Czyli niższa klasa to powinno siąść...

Opublikowano

A nie siedzi :kwasny: trzeba będzie kupić sprężyny na przód jakieś -40 na wiosnę i nakleic cos żeby wyglądały na Ori co by na przeglądzie problemów nie było :decayed:

Opublikowano

Eibachy -30 są czarne, wystarczy pędzelkiem trzy kolory maznąć :wink:

Opublikowano

Grafitowe, a ori są czarne :D

Opublikowano

Grafitowe, a ori są czarne :D

Coś się wymyśli :wink:

Opublikowano
  • Autor

A nie siedzi :kwasny: trzeba będzie kupić sprężyny na przód jakieś -40 na wiosnę i nakleic cos żeby wyglądały na Ori co by na przeglądzie problemów nie było :decayed:

Gwint i tyle w temacie.

Opublikowano

Gwint mam cały czas w głowie, ale jak sobie pomyślę ile jest załatwiania wszystkiego żeby mi to w dowód wbili to mi się już nie chce :facepalm:

Opublikowano
Gwint mam cały czas w głowie, ale jak sobie pomyślę ile jest załatwiania wszystkiego żeby mi to w dowód wbili to mi się już nie chce :facepalm:

Ile?

Nie wystarczy ABE i pokazanie w stacji diagnostycznej?

Opublikowano

W Austrii wygląda to trochę inaczej. Po pierwsze jedziesz na specjalny przegląd który wydaje pismo żebyś mógł mieć to wbite w dowód, jeśli na tym przeglądzie braknie Ci jednego papierka z danej części o pochodzeniu i całej reszcie certyfikatów i homologacji jeśli nie jest to oryginalna część np. Audi, to dowód dostaniesz dopiero jak zmienisz/ściągniesz daną część. Jeśli wszystko ok, płacisz kasę i dostajesz pismo z którym idziesz do urzędu o wbicie w dowód.

---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

Ale jak się wkurzę to zrobię termin poświęcę jeden dzień i załatwie wszystko, tylko teraz w głowie mam znów zmianę felg + front s-line i nie wiem czy na gwint wystarczy :grin:

Opublikowano
W Austrii wygląda to trochę inaczej. Po pierwsze jedziesz na specjalny przegląd który wydaje pismo żebyś mógł mieć to wbite w dowód, jeśli na tym przeglądzie braknie Ci jednego papierka z danej części o pochodzeniu i całej reszcie certyfikatów i homologacji jeśli nie jest to oryginalna część np. Audi, to dowód dostaniesz dopiero jak zmienisz/ściągniesz daną część. Jeśli wszystko ok, płacisz kasę i dostajesz pismo z którym idziesz do urzędu o wbicie w dowód.

---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

Ale jak się wkurzę to zrobię termin poświęcę jeden dzień i załatwie wszystko, tylko teraz w głowie mam znów zmianę felg + front s-line i nie wiem czy na gwint wystarczy :grin:

Byłem ostatnio z kuzynem na przedłużeniu pickla w jego A4 B8 - bite 6h sprawdzali auto na stacji DEKRA. Lista rzeczy sprawdzanych miała spokojnie ponad setkę. Wysarczy jeden punkt nie spełniający kryterii i nie dostajesz nowego pickla.

Opublikowano

Na zwykłym przeglądzie tak to wygląda a ja teraz pisałem o dopisaniu do dowodu jakichś modyfikacji które nie są oryginalnymi częściami zamiennymi producenta :wink:

Ps. Jak masz za mało płynu w spryskiwaczach to też nie podbijają przeglądu :decayed:

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ----------

Aha turzol byłeś w Wiedniu i się nie odezwałeś :baseball::whistling:

Opublikowano

Aha turzol byłeś w Wiedniu i się nie odezwałeś :baseball::whistling:

Ale będe teraz w grudniu znowu.:wink: Moja wymyśliła znowu zakupy w G3

Opublikowano

Na zakupy tylko? :grin: