Opublikowano 15 Października 201510 l opony deko duzawe jak do b7,jak bez naciangów to daj przod 225/35 i tyl 235/35,mysle ze profil 40 w 19" to troszke za duzo
Opublikowano 15 Października 201510 l szczególnie przy tej szerokości będzie troszke balon przy 245/40
Opublikowano 15 Października 201510 l Ok Dziękuje bardzo. Ale ogólnie koła wejdą z tym et? Mam zamiar zrolować jeszcze nadkola ale nie wiem czy będzie to potrzebne . Edytowane 15 Października 201510 l przez monthrey12
Opublikowano 16 Października 201510 l hmm mam mały problem. dzisiaj wymieniałem baterię w pilocie do b7, i nie mogę go zaadaptować "przez stacyjkę", postępowałem tak jak w opisach na forum tzn, kluczyk w stacyjkę, przekręcić 1 raz, przycisnąć przycisk na pilocie i powinno być ok. No i własnie nie jest ok, kluczyk otwiera i domyka szyby gdy jest w zamku drzwi, a jak się wyjmie to nic się nie dziej, czy to może być wina transpondera? jakie są wyjścia?
Opublikowano 16 Października 201510 l Wsadz kluczyk w stacyjke, wlacz zaplon przytrzymaj chwilę zamykanie pozniej otwieranie. Drzwi zamkniete. Wyciagnij kluczyk powinno dzialac....
Opublikowano 16 Października 201510 l Wsadz kluczyk w stacyjke, wlacz zaplon przytrzymaj chwilę zamykanie pozniej otwieranie. Drzwi zamkniete. Wyciagnij kluczyk powinno dzialac.... niestety nie działa, spróbuję jeszcze podłączyć kabel czy go w ogóle widzi, jak nie zadziała to trzeba się rozglądać za drugim pilotem,
Opublikowano 16 Października 201510 l Autor hmm mam mały problem. dzisiaj wymieniałem baterię w pilocie do b7, i nie mogę go zaadaptować "przez stacyjkę", postępowałem tak jak w opisach na forum tzn, kluczyk w stacyjkę, przekręcić 1 raz, przycisnąć przycisk na pilocie i powinno być ok. No i własnie nie jest ok, kluczyk otwiera i domyka szyby gdy jest w zamku drzwi, a jak się wyjmie to nic się nie dziej, czy to może być wina transpondera? jakie są wyjścia? Szyb Ci nie domyka czy ogólnie nie zamyka auta?
Opublikowano 16 Października 201510 l Wsadzić w stacyjka włącz zapłon naciśnij zamykanie i tak trzymając wyłącz zapłon i dopiero puść przycisk.
Opublikowano 16 Października 201510 l Gdy ten uszkodzony kluczyk jest w zamku drzwi, po przekręceniu kluczyka do pozycji otworzenia czyli w lewo i naciśnięcie i przetrzymaniu otworzenia czyli przycisku na dole kluczyka szyby się otwierają, a jak kluczyk przekręcę do pozycji zamknięcia czyli w prawo i naciśnięcie i przytrzymanie zamknięcia czyli przycisku na górze, szyby się domykają. Po włożeniu do stacyjki i po próbie zakodowania, nic się nie dziej. Reasumując uszkodzony kluczyk otwiera i domyka szyby jak jest w zamku drzwi, normalnie odpala i jeździ, tylko nie działa zamykanie/otwieranie auta z pilota. Dodam, iż próba kodowania na drugim sprawnym kluczyku, sposób kodowania wskazany powyżej działa bez problemu. Działa oczywiście ten sprawny Edytowane 16 Października 201510 l przez Aragon99
Opublikowano 16 Października 201510 l Autor Vcdsem trzeba sprawdzić czy komfort reaguje na przyciski i tyle. A to że w drzwiach domyka szyby to wystarczy chyba przytrzymać kluczyk w danej pozycji i tez otwiera lub domyka szyby bez naciskania przycisków.
Opublikowano 16 Października 201510 l No faktycznie nie potrzeba przycisków, żeby szyby zadziałały. Co do VCDS dopiero za miesiąc będę miał dostęp, więc narazie to drugi pilot w użyciu, a koszt w ASO to 635 zł kluczyk z zrobionym grotem po nr vin i czysty transponder, dodatkowo 160 zł za zaprogramowanie, oczywiście na zamówienie, odbiór tylko w ASO po okazaniu kluczyków, dowodu rejestracyjnego
Opublikowano 16 Października 201510 l Panowie jakiś patent jest na wymianę pozycji w bi-xenon? Ręce już mam pociachane, a żarówki dalej nie chcą wyjść Edytowane 17 Października 201510 l przez Norbas
Opublikowano 17 Października 201510 l Mozliwe ze oprawke masz nadtopiona... tez sie z tym meczylem. Plaskoszczepami dalem rade...
Opublikowano 19 Października 201510 l Ma ktoś może foto jak to na aucie będzie wyglądać ? Chciał bym dać to na zimówki. 5x112 / 18x8J / ET43 / otw. 57.1
Opublikowano 19 Października 201510 l Bo chce takie wrzucić na zimę i zastanawiam się czy to ET będzie ok