Opublikowano 23 Marca 201610 l Witam Zbieram się do montaży RNS-E LED . Pytanko gdzie dajecie antenę, żeby miała dobry zasięg?
Opublikowano 23 Marca 201610 l Też tak spróbuje Czeka mnie jeszcze wyjecie tunelu, cięcie, wymiana kosza. Później już tylko sama przyjemność. RNS-E plus zmieniarka do schowka i przy okazji BT będzie się działo. Na coś szczególnie zwrócić uwagę przy montażu?
Opublikowano 23 Marca 201610 l Co do anteny to zamocuj tak żeby nie była pod czymś metalowym bo nie złapie zasięgu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Wyjmij napoczatku szufladki bo porysowac można przy wyciaganiu tunelu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Marca 201610 l Witam Zbieram się do montaży RNS-E LED . Pytanko gdzie dajecie antenę, żeby miała dobry zasięg? Najlepiej na dach, zamontować jak jest w oryginale
Opublikowano 23 Marca 201610 l Ale jak mu się kabla nie chce ciągnąć to opcja która ja mam też jest dobra.
Opublikowano 23 Marca 201610 l Nie. Fis mono W czerwonym chyba nie będzie pokazywało, z tego co kiedyś czytałem.
Opublikowano 23 Marca 201610 l U Kaja widziałem ze miał to jeszcze w B6 ale chłop zapracowany i nie mam jak się dowiedzieć Jak zdjąć żeby nie zniszczyć plastik nad szufladkami awaryjnym Masz temat o wyciąganiu tego wszystkiego
Opublikowano 23 Marca 201610 l Witam Zbieram się do montaży RNS-E LED . Pytanko gdzie dajecie antenę, żeby miała dobry zasięg? Ja mam za licznikiem, żadnych problemów z zasięgiem
Opublikowano 24 Marca 201610 l Ale jak mu się kabla nie chce ciągnąć to opcja która ja mam też jest dobra.Nie twierdze ze nie ale jeśli antena spadnie z za licznika w dół to będzie problem z odbiorem, przerabiałem juz ten problem i pózniej montowałem na dachu i było 100% zadowolenia jak i pewności ze taka sytuacja się nie powtórzy No i każdy robi jak uważa [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 Marca 201610 l Może mocna taśma dwustronna, ewentualnie faszetka ( trytytka ) wystarczy
Opublikowano 24 Marca 201610 l Jak nie masz narzędzia do demontażu to płaski śrubokręt owinięty taśmą izolacyjna podawadzasz od strony godzi do siebie i elegancko wychodzi Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Marca 201610 l Jak nie masz narzędzia do demontażu to płaski śrubokręt owinięty taśmą izolacyjna podawadzasz od strony godzi do siebie i elegancko wychodzi Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka "od strony godzi" ?
Opublikowano 24 Marca 201610 l Grodzi ( silnika w swoją stronę ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dzięki
Opublikowano 24 Marca 201610 l Panowie potrzebuje kupić sprężyny Eibach Pro KIT ale tylko na przednią oś... Ktoś coś?