Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IroN, w CS jest nie tyle problem z kontaktem, co z dostosowaniem pułapu cenowego do przeprowadzanej modyfikacji. Chłopaki wolą grzebać grube fury i syte projekty po pisiont kuni, gdzie zarobią sporo plnów, a nawet ojro. Zwykłemu szaremu człowieczkowi, który chce zrobić tylko soft + dp w zwykłej pospolitej B7 2.0tfsi zaproponują cenę jak za ropę u szejka w Arabii. Nie ujmuję nikomu umiejętności i doświadczenia, ale rozwaga w cenach tez powinna być. Dlatego ja wolę jechać kilka razy dalej do gregora, który zrobi robotę jak należy, niż płacić w CS za soft+dp 4 tałki netto. ; )

Jakieś namiary na gregora?

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gregor10.pl

Opublikowano

panowie mam pytanko. Dzisiaj wrzucilem bieg wsteczny i glosniczek mi dziwnie zapiszczal po czym pdc na wsteku nie dziala. Glosniczek sie spalil? czy gdzies indziej szukac usterki?

Opublikowano

PDC do wymiany! Podłącz VCDS i będziesz wiedział który!

Opublikowano
  • Autor

panowie mam pytanko. Dzisiaj wrzucilem bieg wsteczny i glosniczek mi dziwnie zapiszczal po czym pdc na wsteku nie dziala. Glosniczek sie spalil? czy gdzies indziej szukac usterki?

Któryś z czujników padł..

Opublikowano

Wrzuć wsteczny i niech ktoś idzie do tylu i przyłoży ucho do każdego z czujników, ten który nie będzie "tykał" jest padnięty, ot taka alternatywa gdy nie posiadamy kompa z VCDSem :wink:
Opublikowano

Wrzuć wsteczny i niech ktoś idzie do tylu i przyłoży ucho do każdego z czujników, ten który nie będzie "tykał" jest padnięty, ot taka alternatywa gdy nie posiadamy kompa z VCDSem :wink:

Potwierdzam, to chyba najprostszy sposób na zlokalizowanie uszkodzonego czujnika :)

Opublikowano

Samemu też ogarniesz na zapłonie

Opublikowano

Panowie wiecie moze co z Kajem??

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wlasnie problem jest taki ze raz mi pdc dziala a czasem jest pisk chwilowy i pdc sie wylancza. Dopiero po zgaszeniu auta i ponownym wlaczeniu PDC zalapuje. Podlacze napewno pod kompa bo mam jeszcze 1 problem z autem ze nie ma mocy. Ktos mial przypadek z w pewnym zakresie obrotow miedzy 2-3tys przy przyspieszaniu auto mialo slaba moc i bylo slychac jakies szuranie(wedlug mnie po stronie przy turbinie )Bo z tamtad slychac takie objawy? Dodam ze zero bledow turbo kupione niecale 2 lata temu jako nowka sztuka. Auto mam od niestandardowego wiec niektorzy wiedza ile w nia wlazyl kasy. Na kompie 0 bledow przeplywka jest ok. Jedynie mam problem na 3 swiecach po wymianie ich na nowe na 3 cylindrach cos jest z wiazka. Ktos ma jakis pomysl czemu brakuje mocy?

Edytowane przez Rafal1988Lodz

Opublikowano

IroN, w CS jest nie tyle problem z kontaktem, co z dostosowaniem pułapu cenowego do przeprowadzanej modyfikacji. Chłopaki wolą grzebać grube fury i syte projekty po pisiont kuni, gdzie zarobią sporo plnów, a nawet ojro. Zwykłemu szaremu człowieczkowi, który chce zrobić tylko soft + dp w zwykłej pospolitej B7 2.0tfsi zaproponują cenę jak za ropę u szejka w Arabii. Nie ujmuję nikomu umiejętności i doświadczenia, ale rozwaga w cenach tez powinna być. Dlatego ja wolę jechać kilka razy dalej do gregora, który zrobi robotę jak należy, niż płacić w CS za soft+dp 4 tałki netto. ; )

Problem w tym ze DP robi im MG a podnieśli sporo ceny i teraz chca 2k.. Wiem bo sam chciałem. 2k za program z procedurą i twarda odcinka to nie jest zle wg mnie.

Opublikowano

2k za program to też w tych czasach już górna półka cenowa. W CS cenę winduje hamownia na miejscu, co innego u tunera z dynometem. Co do dp za 2k to pozwól, że nie będę komentował. No chyba, że robią to z kosmicznych surowców i spawa im to nasa. Żebyś mnie źle nie zrozumiał - nie mam nic do CS, komentuję tylko ceny za usługi bo niestety albo i stety można ogarnąć temat dużo taniej i równie profi. A zaoszczędzoną gotówkę przeznaczyć na lepsze paliwko, bądź kolejne mody.

Edytowane przez afroo.

Opublikowano

Kogo polecacie w Bielsku (okolicy) do zawirusowania softu?

Jaki dystans?

Felga S-line 17 cali 7,5

oponka 235/45

Kogoś polecacie

Opublikowano

Wyżej pisali np o Comp Sport i Gregora ;) kwestia ceny

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wyżej pisali np o Comp Sport i Gregora ;) kwestia ceny

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Gregor kawał drogi

Modpro jakieś opinie?

Opublikowano

Dynosoft :thumbup1:

Jakieś rabaty na klub?

Opublikowano
  • Autor

Dynosoft :thumbup1:

Jakieś rabaty na klub?
Tylko grupowe wtedy coś taniej.
Opublikowano

na poczatek chciale sie z wszystkimi przywitac

mam problem tez z pdc przestal mi dzialac po zdieciu i zalozeniu zderzaka(malowalem chrom w grilu)

czy przyczyna moze byc ze nie ma farby na polowie czujnika

bo probowalem sie podlaczyc z kompem ale nie chcial

jakies rady co mam zrobic jak to ugrysc ?