Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, afroo. napisał:

Widzę kolego że masz bardzo ładne auta w ofercie piękna jest ta B8 w 3 litrowym dieslu ale juz trzeba ponad 50k położyć :) gdybyś sprowadził jakąś ciekawą B7 tez w 3 litrach to odezwij się. Ew napisz na pw to wyśle swoje namiary bo z tego co widzę szybko auta nie znajdę :)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To nie afroo sprzedaje te auta....

Opublikowano
4 godziny temu, FroS-t napisał:

To nie afroo sprzedaje te auta....

aa no to pomyłka :decayed:

Opublikowano
Widzę kolego że masz bardzo ładne auta w ofercie piękna jest ta B8 w 3 litrowym dieslu ale juz trzeba ponad 50k położyć [emoji4] gdybyś sprowadził jakąś ciekawą B7 tez w 3 litrach to odezwij się. Ew napisz na pw to wyśle swoje namiary bo z tego co widzę szybko auta nie znajdę [emoji4]
Mpmoto.otomoto.pl

Jest tam kontakt czy to tel czy mailowy możesz się z gościem kontaktować
Opublikowano
5 godzin temu, pajda napisał:

Mpmoto.otomoto.pl

Jest tam kontakt czy to tel czy mailowy możesz się z gościem kontaktować

no a możecie się wypowiedzieć na temat tych 2.0 tdi w audi? jedni chwalą drudzy odradzają jak to jest ? jaka różnica miedzy tym 140 a tym 170 koni? ten Mp moto ma w ofercie 2 audi b7 jedna nawet w pełnym s line tylko że 2.0 tdi

Opublikowano
no a możecie się wypowiedzieć na temat tych 2.0 tdi w audi? jedni chwalą drudzy odradzają jak to jest ? jaka różnica miedzy tym 140 a tym 170 koni? ten Mp moto ma w ofercie 2 audi b7 jedna nawet w pełnym s line tylko że 2.0 tdi

Masz cale tematy o 2.0tdi. Bez sensu tutaj rozpoczynac burze mozgow skoro sa tematy ku temu. Co samochod to opinia.

http:// https://a4-klub.pl/forum/175-20tdi/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Jest jedna prosta zasada. Jeżeli auto będzie zadbane to będzie służyć nie ważne jaki silnik. 2.0tdi pierwsze co musisz zrobić to imbus w pompie nie można tego olać.
Opublikowano
1 godzinę temu, Kędzior napisał:
5 godzin temu, KewsonND napisał:

Jest jedna prosta zasada. Jeżeli auto będzie zadbane to będzie służyć nie ważne jaki silnik. 2.0tdi pierwsze co musisz zrobić to imbus w pompie nie można tego olać.

Chyba lepiej zmienić pompę na tą z 1.9 dla świętego spokoju 

Opublikowano
  • Autor

Jest różnica w półosiach z automatu, a z menualu. Półosie muszą być pod silnik/skrzynię.

Wysłane z OP3T

Opublikowano
W dniu 7.12.2017 o 14:38, H4mm3R napisał:

Jest różnica w półosiach z automatu, a z menualu. Półosie muszą być pod silnik/skrzynię.

Wysłane z OP3T

Tomek pod skrzynie :wink:

Silnik raczej nie ma nic wspólnego,ja teraz zakładałem z exeo1.9 do siebie według etki Turzol mi sprawdzał 

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, ucho.77 napisał:

Tomek pod skrzynie :wink:

Silnik raczej nie ma nic wspólnego,ja teraz zakładałem z exeo1.9 do siebie według etki Turzol mi sprawdzał 

Chodziło o diesel lub benzyna, w dieslu w automacie masz inną skrzynię i tym samym inne półosie niż w benzynie w automacie ;) 

Opublikowano

Tomek do mnie podchodzą z 1.8t jak i 1.9tdi ośka ?

Opublikowano

Panowie jakie macie kodowanie po montażu bluzka w wersji high ? 

Opublikowano

Panowie macie jakieś godne komisy do polecenia? szukam i szukam tej B7 i nic znaleźć nie mogę najlepiej 1.8T

Opublikowano
  • Autor
W dniu 11.12.2017 o 11:02, Norbas napisał:

Panowie jakie macie kodowanie po montażu bluzka w wersji high ? 

Poprawne :decayed:

ważne są adaptacje od kanału 130, bo mogą być problemy z połączeniem. 

Opublikowano

1 godzinę temu, H4mm3R napisał:

Poprawne :decayed:

ważne są adaptacje od kanału 130, bo mogą być problemy z połączeniem. 

Tam to raczej wsio ok :decayed: 

To teraz inne pytania czy moduł z koncowka  H jest wersja high? Mogę za pomocą przycisku mode przejść do książki i wybierać kontakty z pozycji kierownicy ?? 

Opublikowano

Możesz, mam taki i działa, ale telefon mam z Androidem 5. Nie wiem jak z nowszymi.

Opublikowano

Hmm to Dziwne bo ja po wciśnięciu mode nie mam nic na fisie, ponadto jak dzwonię mam napis phone.... 

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Norbas napisał:

Tam to raczej wsio ok :decayed: 

To teraz inne pytania czy moduł z koncowka  H jest wersja high? Mogę za pomocą przycisku mode przejść do książki i wybierać kontakty z pozycji kierownicy ?? 

Raczej High. Klikasz MODE i powinno książkę pokazać.