Opublikowano 5 Grudnia 20178 l 11 godzin temu, afroo. napisał: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2010-1-8-tfsi-quattro-sline-schwarz-pakiet-idealna-ID6z0zPf.html Widzę kolego że masz bardzo ładne auta w ofercie piękna jest ta B8 w 3 litrowym dieslu ale juz trzeba ponad 50k położyć gdybyś sprowadził jakąś ciekawą B7 tez w 3 litrach to odezwij się. Ew napisz na pw to wyśle swoje namiary bo z tego co widzę szybko auta nie znajdę
Opublikowano 5 Grudnia 20178 l 4 godziny temu, FroS-t napisał: To nie afroo sprzedaje te auta.... aa no to pomyłka
Opublikowano 5 Grudnia 20178 l @KewsonND wiem że szukasz czarnej ja tez szukałem czarnej ale wyszło jak wyszło i nie żałuje https://a4-klub.pl/topic/332981-b7-asb-rodzinne-czerwone-combi/
Opublikowano 6 Grudnia 20178 l Widzę kolego że masz bardzo ładne auta w ofercie piękna jest ta B8 w 3 litrowym dieslu ale juz trzeba ponad 50k położyć [emoji4] gdybyś sprowadził jakąś ciekawą B7 tez w 3 litrach to odezwij się. Ew napisz na pw to wyśle swoje namiary bo z tego co widzę szybko auta nie znajdę [emoji4]Mpmoto.otomoto.pl Jest tam kontakt czy to tel czy mailowy możesz się z gościem kontaktować
Opublikowano 6 Grudnia 20178 l 5 godzin temu, pajda napisał: Mpmoto.otomoto.pl Jest tam kontakt czy to tel czy mailowy możesz się z gościem kontaktować no a możecie się wypowiedzieć na temat tych 2.0 tdi w audi? jedni chwalą drudzy odradzają jak to jest ? jaka różnica miedzy tym 140 a tym 170 koni? ten Mp moto ma w ofercie 2 audi b7 jedna nawet w pełnym s line tylko że 2.0 tdi
Opublikowano 6 Grudnia 20178 l no a możecie się wypowiedzieć na temat tych 2.0 tdi w audi? jedni chwalą drudzy odradzają jak to jest ? jaka różnica miedzy tym 140 a tym 170 koni? ten Mp moto ma w ofercie 2 audi b7 jedna nawet w pełnym s line tylko że 2.0 tdi Masz cale tematy o 2.0tdi. Bez sensu tutaj rozpoczynac burze mozgow skoro sa tematy ku temu. Co samochod to opinia. http:// https://a4-klub.pl/forum/175-20tdi/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Grudnia 20178 l no a możecie się wypowiedzieć na temat tych 2.0 tdi w audi? jedni chwalą drudzy odradzają jak to jest ? jaka różnica miedzy tym 140 a tym 170 koni? ten Mp moto ma w ofercie 2 audi b7 jedna nawet w pełnym s line tylko że 2.0 tdiJest jedna prosta zasada. Jeżeli auto będzie zadbane to będzie służyć nie ważne jaki silnik. 2.0tdi pierwsze co musisz zrobić to imbus w pompie nie można tego olać.
Opublikowano 6 Grudnia 20178 l 1 godzinę temu, Kędzior napisał: 5 godzin temu, KewsonND napisał: no a możecie się wypowiedzieć na temat tych 2.0 tdi w audi? jedni chwalą drudzy odradzają jak to jest ? jaka różnica miedzy tym 140 a tym 170 koni? ten Mp moto ma w ofercie 2 audi b7 jedna nawet w pełnym s line tylko że 2.0 tdi Jest jedna prosta zasada. Jeżeli auto będzie zadbane to będzie służyć nie ważne jaki silnik. 2.0tdi pierwsze co musisz zrobić to imbus w pompie nie można tego olać. Chyba lepiej zmienić pompę na tą z 1.9 dla świętego spokoju
Opublikowano 7 Grudnia 20178 l Autor Jest różnica w półosiach z automatu, a z menualu. Półosie muszą być pod silnik/skrzynię. Wysłane z OP3T
Opublikowano 10 Grudnia 20178 l W dniu 7.12.2017 o 14:38, H4mm3R napisał: Jest różnica w półosiach z automatu, a z menualu. Półosie muszą być pod silnik/skrzynię. Wysłane z OP3T Tomek pod skrzynie Silnik raczej nie ma nic wspólnego,ja teraz zakładałem z exeo1.9 do siebie według etki Turzol mi sprawdzał
Opublikowano 10 Grudnia 20178 l Autor 28 minut temu, ucho.77 napisał: Tomek pod skrzynie Silnik raczej nie ma nic wspólnego,ja teraz zakładałem z exeo1.9 do siebie według etki Turzol mi sprawdzał Chodziło o diesel lub benzyna, w dieslu w automacie masz inną skrzynię i tym samym inne półosie niż w benzynie w automacie
Opublikowano 11 Grudnia 20178 l Panowie macie jakieś godne komisy do polecenia? szukam i szukam tej B7 i nic znaleźć nie mogę najlepiej 1.8T
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Autor W dniu 11.12.2017 o 11:02, Norbas napisał: Panowie jakie macie kodowanie po montażu bluzka w wersji high ? Poprawne ważne są adaptacje od kanału 130, bo mogą być problemy z połączeniem.
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l 1 godzinę temu, H4mm3R napisał: Poprawne ważne są adaptacje od kanału 130, bo mogą być problemy z połączeniem. Tam to raczej wsio ok To teraz inne pytania czy moduł z koncowka H jest wersja high? Mogę za pomocą przycisku mode przejść do książki i wybierać kontakty z pozycji kierownicy ??
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Możesz, mam taki i działa, ale telefon mam z Androidem 5. Nie wiem jak z nowszymi.
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Hmm to Dziwne bo ja po wciśnięciu mode nie mam nic na fisie, ponadto jak dzwonię mam napis phone....
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Autor 16 minut temu, Norbas napisał: Tam to raczej wsio ok To teraz inne pytania czy moduł z koncowka H jest wersja high? Mogę za pomocą przycisku mode przejść do książki i wybierać kontakty z pozycji kierownicy ?? Raczej High. Klikasz MODE i powinno książkę pokazać.