antonio Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 zakładaj od angola. Pasi wszystko... i mam nawet takie klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Masz lz9w?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 zakładaj od angola. Pasi wszystko... i mam nawet takie klamki za późno, zamówiłem sobie L/T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Panowie ile jest roboty przy zdjęciu tylnego zderzaka?Muszę wymienić czujnik parkowania zbieram się do tego jak pies do jeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 boczki w bagażniku (całe), i później odkręcasz nakrętki od zderzaka nadkola filcowe z tyłu - nie całe i nawet nie trzeba kół ściągać odkrecenie zderzaka od ślizgów i 2 śrubki pod autem od zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Też mnie czeka ściąganie zderzaka tylnego i sprawdzenie i ewentualna wymiana jednego z czujników. Muszę znaleźć kogoś z garażem bo na dworze nie chcę mi się tego robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy ktoś jest w stanie podesłać numery popiołki przód i tył 2din oraz ramki do manuala szczotkowane alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tutaj są podane: http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-126/dekory-listwy-1nk-alu-szczotkowane-244988/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Podziękował ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- Panowie dziś albo jutro będę miał projekty i wycenę naklejek B7 CREW jak ktoś jest zainteresowany to pisać na PW Jak będę miał fotki to oczywiście wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 No to czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 komplecik na dwóch aukcjach: AUDI A4 8E B7 2005 2007 LUSTERKO PRAWE FOTOCHROM (2822232508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AUDI A4 8E B7 2005 2007 LUSTERKO LEWE FOTOCHROM (2822233017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Panowie ile jest roboty przy zdjęciu tylnego zderzaka?Muszę wymienić czujnik parkowania zbieram się do tego jak pies do jeża środkowe da rade bez sciągania,co do skrajnych nie jestem pewien:cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Panowie ile jest roboty przy zdjęciu tylnego zderzaka?Muszę wymienić czujnik parkowania zbieram się do tego jak pies do jeża środkowe da rade bez sciągania,co do skrajnych nie jestem pewien:cool1: Muszę wymienić środkowy prawy jak to zrobić bez ściągania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 auto na podnośnik ewent kanał i wsadzasz łape od dołu,cieżko ale da sie,ja wymieniałem 2 razy,a mam podwójny wydech,u ciebie bedzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 auto na podnośnik ewent kanał i wsadzasz łape od dołu,cieżko ale da sie,ja wymieniałem 2 razy,a mam podwójny wydech,u ciebie bedzie łatwiej Też mam podwójny wydech spróbuje jak się uda to fajnie jak nie to dłubanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 fajne : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 gdzie takie można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Robisz szablon, wycinasz i malujesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinus Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panowie tak na szybko rozkminiłem czemu u mnie w Klimatroniku w kanale 12 było ustawione na 1 (być może komuś się przyda to ustawienie..., ja powróciłem do 0): Kanał 12 wygląda tak: Kanał świeżego powietrza charakterystyczne dmuchawy 012 0 = Auto (odpowiednik kodowania) 1 = Low Power (mniej niż "reszta świata" kodowania) 2 = Normalna moc (odpowiednik "reszty świata", kodowania) 3 = Zwiększona moc (odpowiednik "US / Japan" kodowania) I teraz tak: - Ja posiadam Webasto oryginalnie (nawet je ostatnio wyciągałem i regenerowałem), więc ustawienie na 1 - czyli zmniejszony przepływ, powoduje o kreskę mniejszy nadmuch, tym samym powoduje to szybsze/większe nagrzewanie się silnika, a mniejsze wnętrza kabiny (co za tym idzie szyby itp.), - To samo odnosi się do nagrzewania zimnego auta i prawdopodobnie eliminuje to ustawienie w mniejszym stopniu niedogrzanie się auta do 90*C - czyli ustawienie na 1 daje mniej powietrza na kabinę o około kreskę nadmuchu, silnik szybciej łapie temperaturę, natomiast wolniej/mniej nam się nagrzewa kabina. Zmiana opcji nie powoduje żadnej innej zmiany, jeżeli by były pytania np, o komponenty elektrycznej nagrzewnicy itp., wszystko dalej działa tak samo - można sobie wypróbować wchodząc w kanał 12 i na włączonej klimie wystarczy, że wpiszemy tylko wartość w kanał bez zapisywania i już można dostrzec zmianę siły nawiewu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi