Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 826,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://img822.imageshack.us/img822/2343/20121208476.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/1728/20121208478.jpg

Malowali mi zderzak jakieś dwa lata temu i dopiero niedawno zauważyłem jadąc za zona ze lata to jak żyd po pustym polu:kwasny:

Wygląda jak by coś tam brakowało:eusathink:

Opublikowano
  • Autor
http://img822.imageshack.us/img822/2343/20121208476.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/1728/20121208478.jpg

Malowali mi zderzak jakieś dwa lata temu i dopiero niedawno zauważyłem jadąc za zona ze lata to jak żyd po pustym polu:kwasny:

Wygląda jak by coś tam brakowało:eusathink:

To pewnie go źle skręcili :doh: tych chwytów w etce nie widzę, jak nie zapomnę to popatrzę pod autem na nr. części.

Opublikowano

Panowie wymieniając kubek i wizytownik znalazłem przyklejoną kostke 6pin do kabelka od ESP koloru zielonego.Ktoś wie do czego ona jest.

Opublikowano
Panowie wymieniając kubek i wizytownik znalazłem przyklejoną kostke 6pin do kabelka od ESP koloru zielonego.Ktoś wie do czego ona jest.

Kostka do kontrolki wyl airbag pasazera

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano
  • Autor

Jest czerwony, niebieski, brąz ale zielonego nie ma. Chyba to od przycisku TAXI :decayed:

---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

Kostka do kontrolki wyl airbag pasazera

Wysłane z mojego MT11i

W etce ona jest niebieska :whistling:

Opublikowano

Jest czerwony, niebieski, brąz ale zielonego nie ma. Chyba to od przycisku TAXI :decayed:

:polew:...i to nauczy kolege,że pewnych pytań nie należy zadawać:grin::wink:

Opublikowano

A może niebieska :eusathink:

---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

:polew:...i to nauczy kolege,że pewnych pytań nie należy zadawać:grin::wink:

:ssij:

Opublikowano

nie martw sie,przynajmniej lakier masz w idealnym stanie,taxsiarze w nienczech obklejają auta kremową folią,zrywaswsz i funkiel nówka lakier.......przynajmniej lakier:polew:

Opublikowano
nie martw sie,przynajmniej lakier masz w idealnym stanie,taxsiarze w nienczech obklejają auta kremową folią,zrywaswsz i funkiel nówka lakier.......przynajmniej lakier:polew:

Auto nie pochodzi z DE :whistling:

Opublikowano

no to lipa na całej lini:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Auto nie pochodzi z DE :whistling:

Inaczej było by kremowe :decayed::grin:

Opublikowano

niekoniecznie,znajomy przywiózł dla teścia merca po taxi i okazało sie,że auto jest oklejone tylko,po zdarciu pokazał sie lakier bez najmniejszej ryski,po prostu nóweczka,a auto miało ponad 400tysi:wink:

Opublikowano

MOLL? Dobre toto?

Opublikowano

Tomek te odblysniki do "cywilnej" b7 usa :)

Opublikowano
MOLL? Dobre toto?

Audi fabrycznie montuje aku MOLL

Opublikowano
  • Autor
Tomek te odblysniki do "cywilnej" b7 usa :)

Jutro podam Ci nr :wink:

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ----------

Ja kupiłem molla z allegro ale szukałem w mojej okolicy, że pojechałem i od razu na miejscu mi go wymienili.

---------- Post dopisany 12-12-2012 at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany 10-12-2012 at 23:12 ----------

Odbłysniki:

- zwykły zderzak

LP 8E0 945 071

PP 8E0 945 072

LT 8E5 945 073

PT 8E5 945 074

- zderzak s-line/S4

LP 8E0 945 071 B

PP 8E0 945 072 B

LT 8E5 945 073

PT 8E5 945 074