MAT1000 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Podziękował ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- Panowie dziś albo jutro będę miał projekty i wycenę naklejek B7 CREW jak ktoś jest zainteresowany to pisać na PW Jak będę miał fotki to oczywiście wkleje Jak będziesz miał wzory to wrzuć, na pewno znajdą się chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Masz na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 http://i535.photobucket.com/albums/ee351/lenrok176/photo-4.jpghttp://i535.photobucket.com/albums/ee351/lenrok176/photo-1-2.jpg http://i535.photobucket.com/albums/ee351/lenrok176/photo-2-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Masz na sprzedaż? ...tylko szczuję Was obrazkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Masz na sprzedaż? ...tylko szczuję Was obrazkami Już je kiedyś widziałem i może bym zamienił moje czarne na takie czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Muszę chyba zmienić wycieraczki na przód na zimę. Dajcie jakiś link co kupić żeby nie było lipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nic mi to nie mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nic mi to nie mówi. Autoryzowany Serwis Obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raSheed Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja zamówiłem wycieraczki valeo u tego samego kolegi, który sprzedaje na forum olej motula (dzik/ementaleur). Spisują się bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nic mi to nie mówi. Autoryzowany Serwis Obsługi Daniel... przestań.http://i45.tinypic.com/2mhsoli.jpg Ja zamówiłem wycieraczki valeo u tego samego kolegi, który sprzedaje na forum olej motula (dzik/ementaleur). Spisują się bez zarzutu:good:Ile płaciłeś? Przeglądam właśnie alledrogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raSheed Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 sprawdzę w domu na fakturze, bo to jakieś 2 miesiące temu było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ok. Czekam na info ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ---------- allegro.pl/wycieraczki-audi-a4-b6-b7-a6-bosch-aerotwin-a-933s-i2784744351.html allegro.pl/plaskie-wycieraczki-valeo-audi-a4-b7-2003-2007-i2789813138.html A co myślicie o tych dwóch aukcjach? Ceny prawie identyczne a co do użyteczności to które byście polecali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Drogo, ja kupiłem ori z DE za 88zł z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ja w ASO do A5 chyba 100zł płaciłem jeśli dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 E-bay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 AUDI A4 CABRIO ORYGINALNE WYCIERACZKI AERO NOWE (2843994657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi